Even geduld aub..
Busy loader
31-10-2014

PLASTIDIP

Reach CompliantDe enige echte, originele PlastiDip® rubber coating wordt in U.S.A. vervaardigd. Classic International betrekt de PlastiDip® producten rechtstreeks bij de fabriek Performix in U.S.A. en is al meer dan 13 jaar actief als EU importeur. De PlastiDip® producten worden door ons direct en via een aantal nationale en internationale verkoopkanalen aangeboden. Classic International is gecertificeerd REACH compliant. Verwerkende zakelijke afnemers van onze PlastiDip producten krijgen daardoor automatisch de status van REACH Downstream User.

Ga naar onze subsite www.plastidip.eu  voor nog meer informatie, toepassingen en video's.

PlastiDip®
is een synthetische, vloeibare rubber coating c.q. afdichting, die voor zeer veel doeleinden gebruikt kan worden. PlastiDip® is een uitstekende vervanger voor o.a. zelfvulcaniserende tape en krimpkous. Als coating biedt PlastiDip® bescherming tegen vocht, zuren, verwering, electrische spanning etc. en is bijv. ook zeer geschikt ter bescherming van autovelgen, gril, spoiler en 1.001 andere toepassingen.

PlastiDip® kan in meerdere lagen worden aangebracht door te smeren, te sprayen of te dompelen en heeft een statische hechting. De dompel-uitvoering in blik is stroperiger dan de spuitbus versie. Wilt u een grotere hoeveelheid met kwast of spuitpistool aanbrengen, dan moet u PlastiDip® 1:1 verdunnen met PlastiDip® Thinner. PlastiDip® kan daarna gemakkelijk weer verwijderd worden. Dat geldt niet voor de variant HCF, die een blijvende hechting heeft. Maak uw eigen kleur PlastiDip® door bestaande kleuren te mengen.

Pimp uw auto met onze diverse kleuren PlastiDip® vloeibare rubber. Nog meer variatie met Camo (camouflage) in vier kleuren en Smoke (rookkleuren). Uw auto (of alleen de velgen) behandeld met PlastiDip®, wordt nog fraaier met een extra glanslaag Glossifier of Metalizer voor een goud-/zilverkleurige metallic look!

Nieuw! Naast goud-, zilver-, koper- en parelmoerkleurig zijn nú ook blauw-, groen-, rood- en paarskleurige Metalizer voorradig. Zojuist ontvangen! Black Cherry, Black Blue, Blue Glow, Cameleon Green en Cameleon Turquoi. 

Ook zeer geschikt voor modelbouw voor het beschermen van electronische schakelingen, kleurcodering etc.; hengelsport voor het coaten en kleuren van o.a. dobber, kunstvliegen en lood; de natuurspotter en jacht voor camouflage; industriële toepassingen.

Met de diverse video’s op onze site ontdekt u de onbegrensde mogelijkheden van deze unieke PlastiDip® samenstelling.

BREAKING NEWS !          Nu "Gecertificeerd REACH Compliant" !

De PlastiDip container met o.a. de nieuwe Glow en Chameleon spuitbussen is
gearriveerd!  Bestel deze fantastische nieuwe enhancers online; afhalen is ook mogelijk.
 
Nieuw: tolueenvrij én UV-bestendig, nieuwe kleuren en pigmenten!

Bezoek regelmatig deze site voor actuele
info !

Al onze PlastiDip producten zijn voorzien van de vereiste EU-GHS/CLP etikettering.

De actuele veiligheidsbladen zijn volgens de nieuwe EU-voorschriften opgesteld en worden bij een eerste levering aan bedrijfsmatige klanten gratis ter beschikking gesteld.

Uw EU "PlastiDip-Team"


Praktijkadvies door Craig Andersen, U.S.A. (K1CRA)

Shopping cart

Bestelbon

Items:0
Totaalprijs:€ 0,00
excl. verzendkosten

Payment logos V Pay logo Bancontact / MisterCash logo PayPal logo

Uw account

Gebruikersnaam of klantnummer
Wachtwoord
Onthoud me
 
« Nieuwe klant
« Wachtwoord vergeten?

ContactT +31 (0)475 327390
E info@classicinternational.eu

FlexDelivery-Service GLS
Nú extra flexibele afleverservice!

Speciaal voor onze Belgische klanten: Nu ook MisterCash!
Betaal uw online aankopen bij ons nu ook veilig met Bancontact/MisterCash of VPay.

Nieuwe Yaesu FT-DX3000
Vanaf 2e week november live demo.

Nú ook iDEAL betaling mogelijk!
Wij accepteren online iDEAL, MasterCard en Visa

Yaesu weer zelfstandig
Yaesu geen onderdeel meer van Motorola!