MFJ 1886

Ontvang Loop Antenne 0,5 - 30 MHz

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
MFJ 1886
Art. 30115251
I.v.m. volumeverpakking alleen afhalen mogelijk
Niet voorradig. Levertijd minimaal 3-4 weken
Excl btw € 222,31
Incl btw € 269,00
Per 1 St.
Tijdelijk uitverkocht
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
Ontvang nu met de nieuwe MFJ 1886 Ontvang Loop Antenne signalen in het bereik van 100 kHz tot 30 MHz, die voorheen onleesbaar waren of zoek vervelende storingsbronnen op met deze nieuwe loopantenne voor ontvangst! Kan niet voor zenden worden toegepast!

De sleutel tot de superieure prestaties van de MFJ 1886 is de gebalanceerde low-noise ingangsvoorversterker. Twee MMIC's, die in push-pull zijn geschakeld, hebben een extreem laag ruisgetal en een uitzonderlijk groot dynamisch bereik waardoor overloading veroorzaakt door lokale zenders wordt voorkomen. Als gevolg hiervan geniet u van een kristalheldere ontvangst van zwakke signalen in combinatie met optimale immuniteit tegen IMD. Grote versterking en push-pull-symmetrie garanderen een perfecte elektrische balans voor diepe nulwaarden en nauwkeurige richtingsgevoeligheid.

Features

- Perfecte loop balans voor diepe precieze nulwaarden
- Dual-MMIC push-pull voorversterking voor een groot dynamisch bereik
- Robuuste aluminium loop van vliegtuigkwaliteit
- Makkelijk transportabel - weegt slechts 700 gram
- Montage met behulp van standaard TV-stijl hardware
- Robuuste gegoten weerbestendige behuizing voor buitenopstelling
- Inclusief AC-adapter en Bias-T voor voeding via coax kabel

Specificaties

Diameter loop : ca. 78 cm
Frequentiebereik : 0,10 -30 MHz; doorlopend
Montage : Geschikt voor verticale opstelling
Bevestigingsmateriaal : Inclusief
Netadapter : MFJ 1312DX AC/DC + MFJ 4117 Bias-T, inclusief
Gewicht : 1,2 kg

In tegenstelling tot veel ADF-loops is de MFJ 1886 weerbestendig, zeer robuust geconstrueerd en mechanisch stabiel onder alle weersomstandigheden. Je kunt de loop zelfs permanent op een goedkope tv-rotor monteren en vanuit je shack uitrichten. Met een gewicht van slechts 1,2 kg en een diameter van 92 cm, kan de loop gemakkelijk worden geïnstalleerd op een statief of draagbare mast voor portabel gebruik.

De installatie van de MFJ 1886 kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Monteer de loop met behulp van de meegeleverde U-beugels op een conventionele mast van ca. 45 mm. Alle benodigde bevestigingshardware is aanwezig. De voorversterker van de loop wordt gevoed via de coax. Gebruik daarvoor de MFJ 4117 Bias-T en MFJ 1312DX plug-in AC-voeding die bij de loop worden geleved of gebruik een externe 12-volt DC-bron voor uw draagbare setups. Het enige dat u nog nodig hebt, is een 50-ohm-coaxkabel met PL-259-connectoren om de loop op de MFJ 4117 aan te sluiten, plus een korte PL-259 jumperkabel om de radio aan te sluiten op de Bias-T.

Met de steeds toenemende interferentie door consumentenelectronica en digitale systemen, neemt de grondruis op de amateurbanden toe en lijken ongewenste signalen vanuit het niets te verschijnen. Met de MFJ 1886 ontvangst loop hebt u een krachtig hulpmiddel dat u kan helpen om deze storingen te lokaliseren of zelfs geheel/gedeeltelijk te onderdrukken.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L104 x H97 x B16 cm
Gewicht  :  4,10 kg