PKW MHF1E/40

Rotary dipool | 40 m.

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PKW MHF1E/40
Art. 302216
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 139,67
Incl btw € 169,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

De MHF1E/7 is een verkorte dipool, die d.m.v. zogenaamde loading coils electrisch wordt verlengd.

Alle PKW antennes worden ontwikkeld met behulp van een professioneel antenne-rekenprogramma en vervolgens in de praktijk getest. PKW antennes voldoen aan hoge electrische en mechanische eisen.

PKW richtantennes zijn leverbaar voor diverse amateurbanden en specifieke frequenties voor professionele toepassing. De gebruikte buismaterialen zijn getrokken uit een aluminium legering (AlMgSi) om een maximale mechanische sterkte te verkrijgen. Al het bevestigingsmateriaal wordt standaard in RVS geleverd. De voorgevormde boom/mast plaat is uit gietstaal vervaardigd.

De speciale PKW RVS voorgevormde klemschalen zorgen voor een uitstekend electrisch kontakt tussen de elementsecties alsmede voor een snelle en simpele montage. PKW multiband antennes hebben gescheiden traps. Optimaliseren naar persoonlijke voorkeur is daardoor steeds mogelijk.

De elementen zijn geïsoleerd van de boom opgesteld, waardoor het element zichzelf elektrisch centreert. Hierdoor ontstaat een optimaal stralingsdiagram.

PKW HF richtantennes worden gewoonlijk gevoed door middel van een HF choke. Voordelen zijn: grotere bandbreedte, betere power handling, geen kernverzadiging etc.

Alle PKW HF antennes hebben standaard een SO 239 aansluiting en zijn belastbaar tot 2 kW PEP.

Voor alle PKW multiband richtantennes zijn uitbreidingskits leverbaar.

Om eventueel doorhangen van lange elementen te voorkomen en ter stabilisatie is het raadzaam om beide helften van het element met een kunststof draad naar een ca. 1m hoger gelegen punt op de standpijp op te spannen. Zeer geschikt daarvoor is bijv. Parafil uit ons leveringsprogramma. Zie gerelateerde artikelen.

Voor antennes met meerdere elementen biedt PKW een individuele opspanset aan. Deze bestaat uit een kunststof staf met hardware en een lengte uv bestendige nylon.

Specificaties

Frequentie : 7 MHz
Aantal elementen : 1
Gain : 0 dBd
Voor/Achter verhouding : 0 dB
Voor/Zij verhouding : 30 dB
Boomlengte : --
Elementlengte : ca. 10,5 m. (afhankelijk van opstelling en gewenste werkfrequentie)
Aansluiting : SO 239
Mastdiameter : 50 mm
Max. vermogen : 2 kW PEP
Gewicht : ca. 7 kg

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L245 x B16 x H10 cm
Gewicht  :  8,00 kg