PKW MHF4E/50

Beam 4 el. | 50 MHz

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PKW MHF4E/50
Art. 302017
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 180,99
Incl btw € 219,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Alle PKW antennes worden ontwikkeld met behulp van een professioneel antenne-rekenprogramma en vervolgens in de praktijk getest. PKW antennes voldoen aan hoge electrische en mechanische eisen.

PKW richtantennes zijn leverbaar voor diverse amateurbanden en specifieke frequenties voor professionele toepassing. De gebruikte buismaterialen zijn getrokken uit een aluminium legering (AlMgSi) om een maximale mechanische sterkte te verkrijgen. Al het bevestigingsmateriaal wordt standaard in RVS geleverd. De voorgevormde boom/mast plaat is uit gietstaal vervaardigd.

De speciale PKW RVS voorgevormde klemschalen zorgen voor een uitstekend electrisch kontakt tussen de elementsecties alsmede voor een snelle en simpele montage. De elementen zijn geïsoleerd van de boom opgesteld, waardoor het element zichzelf elektrisch centreert. Hierdoor ontstaat een optimaal stralingsdiagram.

PKW HF richtantennes worden gewoonlijk gevoed door middel van een HF choke. Voordelen zijn: grotere bandbreedte, betere power handling, geen kernverzadiging etc.

Specificaties

Frequentiebereik : 50-54
Aantal elementen : 4
Gain : 10 dBd
Voor/Achter verhouding : 22 dB
Voor/Zij verhouding : 35 dB
Boomlengte : 2,9 m.
Elementlengte : 3,09 m.
Mastdiameter : ø 50 mm
Aansluiting : SO 239
Max. vermogen : 1 kW PEP
Gewicht : 6,5 kg

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L165 x B17 x H17 cm
Gewicht  :  9,70 kg