MFJ 1706H

Open lijn antenneschakelaar - 6-weg - Keramische Stand-offs

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
MFJ 1706H
Art. 3039181
Niet voorradig. Levertijd minimaal 3-4 weken
Excl btw € 110,74
Incl btw € 134,00
Per 1 St.
Tijdelijk uitverkocht
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
Met de MFJ 1706H balanced feedline-antenneschakelaar kunnen 6 met open lijn gevoede antennes zonder draden om te wisselen worden omgeschakeld. De schakelaar is aan de achterzijde voorzien van terminals voor banaanstekkers.

TIP: Deze schakelaar is ook zeer geschikt om bijv. de bestaande lengte open lijn aangesloten op Pos. 1 via de schakelaar te verlengen met een extra stuk open lijn. Het beginpunt van deze verlenging wordt samen met het eindpunt van de oorspronkelijke lengte op Pos. 1 aangesloten; het uiteinde van de verlenging wordt dan op Pos. 2 aangesloten. Zet u vervolgens de schakelaar op Pos. 2 dan is de totale lengte tussen antenne en tuner langer geworden. Op Pos. 2 heeft de antenne dan een andere ingangsimpedantie en kan mogelijk zelfs gemakkelijker aangepast worden. Dit principe kan eventueel met verschillende lengtes op de overige aansluitingen worden herhaald.

De schakelaar is bruikbaar met elk type gebalanceerde voedingslijn en belastbaar tot 1500 Watt PEP.

Het model MFJ 1706 heeft de terminals voor banaanstekkers; het model MFJ 1706H maakt gebruik van keramische doorvoer-schroefaansluitingen met vleugelmoeren, de zogenaamde porceleinen stand-offs.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L31 x B26 x H13
Gewicht  :  1,14 kg