Trekhaak Bevestiging

Heavy-Duty Antennevoetbasis

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Trekhaak Bevestiging
Art. 3018545
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 53,72
Incl btw € 65,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
Dé heavy-duty trekhaakbevestiging voor montage van uw mobiele HF antenne!

Met HF mobiele antennes op het dak wordt meestal de max. toelaatbare hoogte overschreden en is de trekhaakmontage een uitstekend alternatief. Op deze heavy duty trekhaakbevestiging kunnen verschillende inbouwvoeten worden gemonteerd, o.a. de afgebeelde Hustler C-32 met verstelbaar kogelgewricht, waarbij de voet/antenne in elke gewenste stand kan worden gemonteerd. De coaxkabel wordt rechtstreeks onderaan de voet aangesloten. Voor specificaties van de C-32 verwijzen wij naar de onderstaande gerelateerde artikelen. De afgebeelde C-32 kogelvoet is een voorbeeld; deze is niet in de levering inbegrepen.

De trekhaakbevestiging is vooral zeer geschikt voor Center Loaded mobiele HF antennes, zoals de Hustler en MFJ 1600 serie.

Indien u met een HF mobiel antennesysteem wilt gaan rijden, dan adviseren wij een voet met veer te gebruiken, bijv. de Hustler C-29 of C-30. De veer vangt namelijk de mechanische krachten tussen voet en mast op, die tijdens de bewegingen van het voertuig op deze overgang kunnen optreden. Het al of niet toepassen van een dergelijke veer heeft nauwelijks invloed op de afstemming van de antenne.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L16 x B9 x H4 cm
Gewicht  :  0,72 kg