Alu Schuifmast 10

Aluminium schuifmast
L = max. 10 m.

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Alu Schuifmast 10
Art. 308063
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 243,80
Incl btw € 295,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Deze professionele schuifmast bestaat uit meerdere, in elkaar gestoken aluminium ronde buizen (AlMgSi05 F22; 2 mm wanddikte). De segmenten zijn eenzijdig voorzien van een zaagsnede en kunnen maximaal tot de aangebrachte markering met de hand uitgeschoven worden.

Met behulp van de stabiele, gepatenteerde, RVS klemmen worden de uitgeschoven delen gefixeerd en blijft de mast steeds op de ingestelde hoogte. Mede hierdoor is ook een semi-stationaire opstelling mogelijk. De klemmen worden met een inbussleutel gespannen. Als optie zijn ook bouten met draaiknop leverbaar (voor deze mast zijn 5 stuks nodig).

Dit type mast wordt o.a. toegepast voor tijdelijke opstelling ten behoeve van velddag activiteitenen, radio reportage, hoogtefotografie, WiFi links, camera monitoring, weerstations, natuuropname en vele andere applicaties.

Specificaties

Aantal secties : 6
Uitgeschoven lengte : 10 m.
Ingeschoven lengte : ca. 1,95 m.
Buisdiameter : 60 | 55 | 50 | 45 | 40 | 35 mm
Gewicht : ca. 10 kg

Bij de opstelling van de schuifmasten dient u rekening te houden met de inspanlengte. Deze moet minstens 1/6 van de uitgeschoven lengte bedragen. Indien de uitgeschoven lengte meer dan 6 meter is, dient de mast afgespannen te worden. Hiervoor worden 2 stuks speciale 3-voudige aluminium afspanplaten meegeleverd. Voor het afspannen kunt u gebruik maken van Parafil afspandraad en afspanklemmen (zie onderstaande gerelateerde artikelen)

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L200 x B14 x H14 cm
Gewicht  :  11,00 kg