PlastiDip Thinner 250ml

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip Thinner 250ml
Art. 30808284
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 4,92
€ 19,67 / L
Incl btw € 5,95
€ 23,80 / L
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
Onze PlastiDip® Thinner is speciaal ontwikkeld voor gebruik met PlastiDip® vloeibare rubber. PlastiDip® Thinner harmonieert met het aandeel verdunner, dat reeds aan de onverdunde vloeibare PlastiDip is toegevoegd. Andere samenstellingen, w.o. zogenaamde goedkope spoeltinner, kunnen schifting of klonteren van het mengsel of andere negatieve effecten tot gevolg hebben.

De originele onverdunde vloeibare PlastiDip in blik heeft een hogere viscositeit (vloeistofdikte) dan de spuitbus versie. Wilt u deze met kwast, rol of spuitpistool aanbrengen, dan dient PlastiDip® tot maximaal 1:1 te worden verdund met PlastiDip® Thinner.

Let op! Geen extra verdunning toevoegen aan spuitbare PlastiDip.

PlastiDip® moet airless (HVLP) worden gespoten. Met een krachtiger spuitsysteem kan met minder verdunning worden volstaan en wordt bovendien met minder lagen al eerder een goede dekking bereikt. PlastiDip® Thinner kan worden toegepast om te ontvetten en om het spuitsyteem te reinigen zonder demontage. Vul de beker met PlastiDip® Thinner en spuit het syteem leeg in een emmer. Hierna is het spuitsysteem vrij van PlastiDip restanten.

Inhoud : 250 ml

Het gebruik en toepassing van PlastiDip Thinner is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling en coating omstandigheden van PlastiDip in combinatie met PlastiDip Thinner beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,28 kg