HYGAIN CD-45IIX

Azimuth antennerotor "Bell-design", incl. pijpbevestiging/controller

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
HYGAIN CD-45IIX
Art. 301061
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 453,72
Incl btw € 549,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Koop een rotor altijd een maat groter dan nodig !

Bedenk bovendien, dat de opgegeven specificaties gelden voor een opstelling tot een hoogte van 18 meter boven het maaiveld. Boven 18 meter geldt een bijtelling van 1 kgf per meter (=9,8 N)

Hygain rotoren zijn herkenbaar aan het gepatenteerde "Bell-design". De speciaal gevormde gietstalen "klok"-behuizing beschermt het binnenwerk tegen weersinvloeden en draait op een dubbele kogellagerring.

De CD-45II is geschikt voor grote VHF/UHF/SHF en kleinere HF antennes en is voorzien van een dubbel 48-voudig kogellager. De CD-45II wordt standaard geleverd met MSLD pijpbevestiging. Deze rotor is dus zowel geschikt voor montage op een rotorplatform als rechtstreeks op de standpijp.

Om doorbranden van de motorwikkelingen te voorkomen is de motor voorzien van een thermische beveiliging. Wordt de rotor veelvuldig geactiveerd, dan zal na verloop van enige tijd de thermische beveiliging de motorspanning uitschakelen. Na afkoelen herstelt de beveiliging zich automatisch en kan de rotor weer worden gestart.

Let op! Druk eerst de Brake Release toets (houdt deze ingedrukt) en druk daarna tegelijkertijd de CW (clockwise) of de CCW (counter clockwise) in om de rotor rechtsom of linksom te laten draaien.

Specificaties

Max. windlast (bij mastmontage) : 0,79 m2
Max. windlast (bij pijpmontage) : 0,46 m2
Kogellager : 2 x 48 kogels
Draaimoment : 694 kg/cm
Remmoment : 918 kg/cm
Remtype : Schijfrem
Max. mastopname : 52 mm
Bevestigingsbeugels : RVS
Benodigde stuurkabel : 8-aderig (niet inbegrepen)
Gewicht : 10 kg

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L48 x H29 x B29 cm
Gewicht  :  10,50 kg