BEDRIJFSPROFIEL

Classic International B.V. is opgericht in 1984 en heeft vestigingen in Roermond (Nederland) en Mönchengladbach (Duitsland).

Pand Classic International, RoermondOns leveringsprogramma bestaat uit een scala kwaliteitsproducten op het gebied van draadloze communicatie voor amateur, semi-professionele en professionele toepassing. Ondanks het bestaande grote assortiment wordt de range van producten nog steeds uitgebreid.

Classic International is reeds gedurende vele jaren (exclusief) EU importeur van o.a.: Ameritron, Bencher, Butternut, Cushcraft, Flexa, HeilSound, Hustler, HyGain, MFJ, Microset, Mirage, Plasti Dip, SSB Electronics, UltraBeam en Vectronics. Producten van genoemde fabrikanten worden door ons rechtstreeks en via een aantal nationale en internationale verkoopkanalen aangeboden.

Onze Nederlandse vestiging beschikt over een eigen, zeer ruime behuizing. Het pand bestaat uit twee verdiepingen en voorziet in een grote, overzichtelijke showroom, kantoren en magazijnen. Onze euregionale locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederland, België en Duitsland en beschikt over ruime, gratis parkeermogelijkheid. Volg de blauwe ANWB- borden Roermond-Oost, bedrijfsnummer 5339, Industrieterrein Spickerhoven. Klik hier voor de kortste/snelste weg met auto of openbaar vervoer. (Company Profile)

Een bezoek aan onze ruim gevulde showroom met een oppervlakte van ca. 150 m2 in Roermond is zeker de moeite waard! Een groot aantal producten uit ons omvangrijke leveringsprogramma, waaronder apparatuur van diverse merken, zijn live opgesteld en kunnen aan buitenantennes worden getest.

Virtuele 360° tour showroom RoermondBezoek onze showroom in Roermond nu ook virtueel.

Ca. 17 jaar geleden hebben wij het product Plasti Dip® op een beurs in USA ontdekt en vervolgens naar Europa gebracht. Sindsdien importeren wij de gehele lijn en leveren deze met veel succes aan eindgebruikers, groothandel, wederverkopers, installers en industriële gebruikers in verschillende sectoren van de Europese markt. In principe kan iedereen Performix producten bij ons betrekken. Classic International B.V. is gecertificeerd REACH compliant. Wij streven er naar om de meeste producten uit voorraad te kunnen leveren. Maandelijkse aanvoer rechtstreeks vanaf de fabriek in U.S.A. Plasti Dip® valt onder de gevaarlijke goederen en kan daarom uitsluitend over land en per schip worden vervoerd. Opslag onder PGS-15 regime en etikettering volgens EU GHS-CLP voorschrift.

Sinds de oprichting van Classic International te Roermond in 1984 is de onderneming gestaag gegroeid. De Duitse vestiging Classic International Vertriebs-GmbH neemt de marketing in de Duitstalige en op Duitsland gefocusseerde landen voor haar rekening.

Classic International .... een enthousiast team, dat al meer dan 39 jaar voor u klaar staat en met zorg uw opdrachten uitvoert!