KENT TP1-B

Paddle | Zwarte basis met messing opbouw

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
KENT TP1-B
Art. 808737
Is ca. 17 juni weer voorradig
Levertijd 3-5 werkdagen
Excl btw € 128,10
Incl btw € 155,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
De bekende KENT Twin Paddle Morse Key Iambic* paddle is de opvolger van de mechanische "bug", die op mechanische wijze alleen een serie punten maakt.

De zware stalen basis met rubber anti-slip voetjes zorgt voor een stabiele opstelling. De opbouw van de paddle bestaat geheel uit massief messing. Door de massieve brug voorzien van precisie kogellagers hebben de paddles een stabiele en soepele werking. De verzilverde schakelcontacten zorgen voor een betrouwbaar kontakt bij openen en sluiten. De veerspanning en de slag kunnen naar wens worden ingesteld.

De paddle is voorzien van een 3- ad. aansluitkabel met open eind voor montage van een passende stereo jack plug.

De Kent seinsleutels en paddles zijn volledig handmade en worden al meer dan 25 jaar door Kent Engineers in Engeland gemaakt.

Specificaties

Uitvoering : Zwarte basis met messing opbouw
Afmetingen Basis : 100 x 75 x 15 mm
Totale hoogte : 50 mm
Gewicht : 1,2 kg

*) Iambic keying heeft betrekking op het gelijktijdig sluiten van de automatische punt- en streepcontacten. Ook wel squize keying genoemd. De paddle heeft dan twee aparte paddles met gescheiden punt/streep contacten, die door "knijpen" tegelijkertijd worden gesloten. In dat geval zorgt de elektronica er voor dat automatisch de juiste afstand tussen de punt en streep wordt aangehouden. Afhankelijk van welk contact het eerst wordt gesloten, wordt er dan automatisch een A of een N geseind.
Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L16 x B12 x H8 cm
Gewicht  :  1,40 kg