Betaalmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden in onze showroom in Roermond (Nederland) 

 • Contant in Euro
 • PIN/Maestro/VPay/Bancontact
  Let op: De dagelijkse limiet van uw bankpas is vaak max. € 2.500,-. Neemt u bij twijfel contact op met uw bank. In overleg met uw bank kunt u uw dagelijkse limiet vaak tijdelijk verhogen.
 • Visa/MasterCard
  Let op: Onze betaalautomaat is voorzien van de nieuwste technologie. U dient altijd de PIN-code van uw creditcard in te voeren. Betaling met oudere kaarten waarbij handtekening gezet wordt, is helaas niet meer mogelijk.
 • Nieuw !  Payconiq. Heeft u een bankrekening bij Rabobank of ING, download de Payconiq app en betaal bij ons veilig, eenvoudig en snel met uw mobiele telefoon.

Betalingsmogelijkheden online bestellingen

Tijdens de bestelprocedure op onze website verschijnen op de betaalpagina automatisch de betaalmogelijkheden, die op dat moment van toepassing zijn. Pakketten die met GLS Pakketdienst verzonden kunnen worden, kunnen automatisch met iDEAL, MasterCard, Visa, Maestro Debetcard, Bancontact/Mister Cash, GiroPay, Sofort Banking, PayPal of vooruitbetaling worden afgerekend. Geen betaaltoeslag en geen toeslag verzendkosten voor grote pakketten!

Uitzondering online bestelling/betaling - Interesseert u zich voor een artikel, dat qua verzendlengte, volume en/of totaalgewicht niet met de pakketdienst verzonden kan worden (lange antennes, lineairs etc.), dan verzenden wij met FedEx of expediteur. U kunt voor dit artikel vooraf de verzendkosten per e-mail opvragen. Bij de betreffende artikelen staat een knop "Aanvraag verzendkosten" c.q. "Info". Zodra u hierop klikt, opent zich een voor ingevulde e-mail die u naar ons kunt verzenden. U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons. Indien u akkoord gaat met de verzendkosten, dan volgen de orderbevestiging c.q. proforma-factuur en betaallink per e-mail.

 • iDEAL - Alleen mogelijk met bankrekening binnen Nederland | Geen betaaltoeslag

  Indien u gebruik maakt van internetbankieren en een Nederlandse bankrekening heeft, dan kunt u eenvoudig met iDEAL online via uw eigen bank betalen. Dit is vertrouwd en de meest veilige betaalmethode voor online betalingen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 • In3 - In 3 termijnen betalen met 0% renteAlleen mogelijk voor Nederlandse particuliere klanten | Geen betaaltoeslag

 • Wilt u een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt?
  Maak dan gebruik van In3: de enige gespreide betaalmethode met 0% rente. U betaalt het aankoopbedrag in 3 gelijke termijnen zonder extra kosten en zonder BKR registratie. Zo koopt u binnen uw budget toch uw favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 250,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet in3 eerst een supersnelle gegevenscontrole.

  Hoe werkt het?
  Als u kiest voor In3 betaalt u het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van uw bestelling betaalt u het eerste deel via iDEAL en wordt uw aankoop al verzonden. 30 dagen later betaalt u het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoeft u geen grote uitgave in één keer te doen.

  1.  Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet dan een supersnelle gegevenscontrole.
  2. 1e betaling & verzending: U doet direct uw eerste betaling waarna de bestelling onmiddellijk wordt verzonden.
  3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doet u de tweede betaling en binnen 60 dagen doet u de derde betaling, beiden rechtstreeks aan In3. U ontvangt voor elke termijnbetaling van In3 een nieuwe betaallink per e-mail. Wel zo gemakkelijk!

  Let op: In3 is alleen beschikbaar voor specifieke artikelen binnen onze webshop (dus niet in onze fysieke winkel in Roermond) en geldt uitsluitend voor particuliere klanten woonachtig in Nederland. Deze betaaloptie kan tijdens het afrekenen alleen geselecteerd worden wanneer het bezorgadres gelijk is aan het factuuradres. Kiest u voor een ander bezorgadres of voor afhalen in de winkel, dan wordt de betaaloptie In3 niet getoond. Mocht uw betaling via In3 onverhoopt niet geautoriseerd worden, kies dan een andere betaalmethode. Vanwege het strikte privacy beleid hebben wij geen zicht op de reden van afwijzing van de betaling. Wij adviseren u daarvoor contact op de nemen met de klantenservice van In3. Wilt u meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 • Bancontact/MrCash - Alleen  mogelijk met bankrekening in België | Geen betaaltoeslag
  Onze Belgische klanten kunnen eenvoudig online met Bancontact/MrCash betalen.

 • Sofort BankingSOFORT Banking Geen betaaltoeslag

  Met SOFORT online bankoverschrijving gebruikt u gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewone bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Met Sofort online kunt u betalen, indien u een bankrekening met internetbankieren in een van de volgende landen hebt: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Polen, Zwitserland, Spanje.

 • GiroPay - Alleen mogelijk met bankrekening in Duitsland | Geen betaaltoeslag

  Met Giropay online bankoverschrijving gebruikt u gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewone bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Alleen mogelijk indien u een bankrekening bij een Duitse bank hebt, die is aangesloten bij het GiroPay systeem.

 • MasterCard Geen betaaltoeslag

  Wij vragen geen vergoeding voor betaling met MasterCard creditcard. De 3-D SecureCode vormt een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die bedoeld is voor uw veiligheid. U wordt hiermee beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt. Maximum bedrag Euro 2.000,-

 • VISA Geen betaaltoeslag

  Wij vragen geen vergoeding voor betaling met Visa creditcard. De 3-D Secure vormt een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die bedoeld is voor uw veiligheid. U wordt hiermee beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt. Maximum bedrag Euro 2.000,-.

 • Maestro Debitcard Geen betaaltoeslag

  Een debit kaart, waarmee bankrekeninghouders in veel Europese landen online kunnen betalen, indien deze online mogelijkheid ook door uw bank is geactiveerd. Dit is veilig en werkt eenvoudig. U heeft hiervoor een 12-cijferig nummer nodig. Dit is nog niet mogelijk voor Nederlandse betaalpashouders.

 • PayPal Geen betaaltoeslag

  Wij vragen geen vergoeding voor betaling met PayPal. PayPal is een veilige, moderne manier van betalen. Om hiervan gebruik te kunnen maken, dient u eerst bij PayPal een account aan te maken

 • Vooruitbetaling per bankoverboeking - Na ontvangst van de automatische e-mail orderbevestiging en betaalinformatie

  Nadat u online hebt gekozen voor vooruitbetaling, wordt u binnen een paar minuten de automatische orderbevestiging per e-mail toegezonden. Tevens ontvangt u van onze Payment Service Provider MultiSafepay in een separate e-mail alle benodigde gegevens om uw vooruitbetaling te kunnen uitvoeren. Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling binnen 1 dag worden verzonden.