Herroepingsrecht | Aanvraag RMA-nummer retourzending

(Alleen van toepassing bij aankoop door consument en indien product gekocht op afstand)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling (voor zover van toepassing) niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw artikel retour te sturen. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Voordat u een artikel naar Classic International retourneert, moet u eerst in het bezit zijn van een RMA nummer. RMA staat voor "Return Material Authorization" ofwel de toestemming om goederen naar Classic International terug te kunnen sturen. De RMA procedure is opgezet voor een betere registratie en organisatie van retourzendingen. Het RMA-nummer is een uniek nummer dat dienst doet als een toestemmingscode en tevens gebruikt moet worden als referentie op uw retourzending. Een kunt een RMA-nummer aanvragen door invulling van onderstaand online formulier of schriftelijk per E-Mail, fax of post. Indien u het RMA-nummer schriftelijk aanvraagt, dient u volledige naam, adres en telefoonnummer c.q. E-Mail adres te vermelden. Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u het RMA-nummer met retourinstructies zo spoedig mogelijk toe.

Uitgesloten van zichttermijn en retourname zijn:

 • Producten op verzoek van de consument speciaal besteld c.q. afgemeten
 • Producten op verzoek van de consument gemodificeerd en/of gemonteerd
 • In gebruik genomen producten (gebruikssporen)
 • Verbruiksproducten als batterijen, accu's, zendbuizen (mits los geleverd).
 • Overige beperkingen of uitsluitingen van de zichttermijn - op grond van de specifieke aard van de betreffende goederen - zijn in ons aanbod vermeld c.q. op de orderbevestiging/factuur aangegeven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het artikel onbeschadigd met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking worden geretourneerd.

Indien u een vervangend artikel wenst, dan verzoeken wij u deze online via onze webshop https://www.classicinternational.eu opnieuw te bestellen.

Na ontvangst van de goederen en na beoordeling door Classic International op schade en/of gebruik of vermissing zal Classic International het totale bedrag binnen 14 dagen via de door de consument oorspronkelijk gebruikte betaalwijze retour betalen c.q. op een aangegeven IBAN bankrekening overmaken. In geval dat de goederen incompleet en/of beschadigd (ook verpakking) zijn, behoudt Classic International zich het recht voor hiervoor een vergoeding te berekenen. Deze wordt verrekend met het terug te betalen bedrag.

Goederen dienen te worden geretourneerd naar:

Classic International B.V.
Afd. Retouren
Zuidhoven 9-G
6042 PB  Roermond
Nederland

 • U dient zorg te dragen voor een deugdelijke (om)verpakking.
 • Schrijf niet rechtstreeks op de artikelverpakking.
 • Vermeld duidelijk het RMA-nummer op de buitenkant van de zending.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending.

Zendingen die:

 • niet of onvoldoende gefrankeerd zijn
 • niet vooraf zijn aangemeld en niet voorzien zijn van een RMA-nummer

zullen door ClassicInternational NIET worden aangenomen.

 

Velden met een * zijn verplicht

Klantgegevens
     
Initialen *
Tussenvoegsel  
Achternaam *
Callsign  
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Telefoon  
Fax
E-Mail *
Bankrekening IBAN-nr. *
Tenaamstelling bankrekening *

Productgegevens retourzending (max. één product per formulier)
Merk *

Model / Type *

 

Serienummer  

Accessoires  

Verpakking  

      
Debiteurnummer  

Factuurnummer *

Product ontvangen op datum  

     
Opmerkingen