GLS Logo

Verzenden en verzendkosten

Bezorgen
Wij leveren online bestelde artikelen naar onderstaande landen binnen Europa. Pakketten tot 30 kg en een maximale lengte van 2 meter worden standaard met GLS Pakketdienst verzonden. GLS bezorgt alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Artikelen die per stuk zwaarder zijn dan 30 kg c.q. langer dan 2 meter, worden met expediteur verzonden. Vervoerders bepalen hun eigen schema voor de bezorging. Wij hebben hierop geen invloed. Bij aanlevering moet voor ontvangst van het pakket worden getekend.

Tijdens de online bestelprocedure hebt u de mogelijkheid een alternatief afleveradres op te geven, bijv. als er op werkdagen overdag niemand thuis is om de zending aan te nemen. Verzending naar een postbusnummer is niet mogelijk!

GLS Chauffeur Alle pakketten worden geleverd op het door u aangegeven adres. Controleer uw adres voordat u de order verzendt. Indien een foutief adres is opgegeven, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Als er geen aanpassing wordt gedaan, zijn wij niet aansprakelijk voor de verzending c.q. aflevering van het pakket. Wij verwijzen u in dit geval door naar de bewoners van het door u opgegeven adres en naar de vervoerder.

Het uitgebreide GLS netwerk biedt ook de mogelijkheid uw bestelling in een GLS PakketShop af te halen. In de track & trace e-mail die u op de dag van verzending ontvangt, treft u een link voor de GLS Flex Delivery Service aan (geldig voor een groot aantal landen in Europa). Indien gewenst kunt u dan alsnog een alternatief aflever- c.q. afhaaladres opgeven. Voor het volgen van een pakket en/of het kiezen van een GLS Pakketshop ga naar www.gls-info.nl.


Afhalen
Tevens bestaat de mogelijkheid uw bestelling in onze showroom/magazijn in Roermond (NL) af te halen. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u uw bestelling van te voren online op te geven, zodat wij de gewenste artikelen voor u kunnen reserveren. Zodra de artikelen in ons magazijn gepickt zijn, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat uw bestelling gereed is voor afhaling.

In onderstaand overzicht treft u de tarieven en aanvullende verzendinformatie per land aan. Klik op het betreffende land.

Verzendkosten België
Verzendkosten Bulgarije
Verzendkosten Denemarken
Verzendkosten Duitsland
Verzendkosten Estland
Verzendkosten Finland
Verzendkosten Frankrijk
Verzendkosten Griekenland
Verzendkosten Hongarije
Verzendkosten Ierland
Verzendkosten Italië
Verzendkosten Kroatië
Verzendkosten Letland
Verzendkosten Litouwen
Verzendkosten Luxemburg
Verzendkosten Malta
Verzendkosten Nederland
Verzendkosten Noorwegen
Verzendkosten Oostenrijk
Verzendkosten Polen
Verzendkosten Portugal
Verzendkosten Roemenië
Verzendkosten Slovenië
Verzendkosten Slowakije
Verzendkosten Spanje
Verzendkosten Tsjechië
Verzendkosten United Kingdom
Verzendkosten Zweden
Verzendkosten Zwitserland