Heil Sound PRO 7

Professionele boommicrofoon / headset met dynamisch of iC Electret element

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Heil Sound PRO 7 Dyn.-Blauw
Art. 3047300
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 263,64
Incl btw € 319,00
Per 1 St.
Heil Sound PRO 7 Dyn.-Zwart
Art. 304730
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 263,64
Incl btw € 319,00
Per 1 St.
Heil Sound PRO 7 IC-Blauw
Art. 3047304
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 263,64
Incl btw € 319,00
Per 1 St.
Heil Sound PRO 7 IC-Zwart
Art. 3047303
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 263,64
Incl btw € 319,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
Deze nieuwe stereo Heil Sound PRO 7 is ontwikkeld ter aanvulling van de standaard Heil headset serie in het high-end. De PRO 7 is geen kopie van de verschillende soorten luchtvaart headsets. De PRO-7 voegt nieuwe technologie toe aan het algemene headset concept.

De 2" dikke gel foam oorkussens zorgen voor extreem comfort voor langere tijd, terwijl de volledig afdekkende kappen de omgevingsgeluiden met maar liefst 26dB onderdrukken, dus ideaal voor gebruik in omgevingen met een hoog storend geluidsniveau. Met de instelbare, beklede veerstalen beugel kunnen druk en positie van de kappen individueel worden ingesteld voor een comfortabel gebruik.

Met behulp van de technologie, die Bob Heil geleerd heeft van Paul Klipsch in de jaren '70, zijn de oorschelp behuizingen afgestemd op de vrije lucht kegel resonantie van de speaker conus. Hierdoor ontstaat een zeer lage vervorming met een maximale stem articulatie en ultieme geluidsweergave bij radiocommunicatie.

Met het exclusieve Heil Phase Reversal-systeem (HPR) kunt u akoestisch de verstaanbaarheid van signalen verbeteren en creëert u bovendien een ruimtelijke verbreding van het geluidsveld. Deze functie maakt het makkelijker om een zwak signaal uit een pile-up te pikken -handig voor DXpedities en contesten- maar werkt tevens ontspannend wanneer u de fase hoek veranderd. Met de balans controle kunt u tevens het gewenste geluidsniveau tussen de beide luidsprekers instellen.

De balans potmeter op de linker luidspreker regelt alleen het volume van de linker luidspreker. Begin met het instellen van een comfortabel geluidsniveau op de rechter luidspreker met de AF gain van de ontvanger. Pas daarna het volume van de linker luidspreker waar nodig aan om de audio tussen de het rechter- en linker kanaal in balans te brengen. In de meeste gevallen ligt de balanscontrole dicht bij of op het maximum.

De Heil Sound PRO 7 heeft een uitwisselbaar microfoon systeem, dat het mogelijk maakt het microfoon element voor verschillende toepassingen door een ander element te vervangen. Plug-in systeem. Het standaard meegeleverde dynamische HC-7 element heeft een frequentiebereik van 100 Hz - 12 kHz met de -3dB punten bij 80 Hz en 12 kHz. De traditionele Heil speech articulatie zorgt ervoor, dat de spraakfrequenties in het bereik van 2-4 KHz optimaal worden weergegeven. De impedantie is 600 Ohm; -57 dB @ 1 kHz . De HC-7 is een van de beste microfoon elementen voor spraakweergave. De flexibele boommicrofoon kan 180° worden gedraaid, waardoor deze links of rechts kan worden gedragen.

Exclusief ontworpen voor ICOM radio's, is het IC Electret element met vaste -3dB punten op 35 Hz en 12 kHz. De impedantie is 1500 Ohm; -48dB @ 1 kHz. Het IC element lost de problemen op met het LOW GAIN ICOM radio's, maar werkt ook uitstekend op nieuwere Icom modellen. De Phantom spanning uit de transceiver wordt met de speciale iC adapter kabel aan de IC electret element toegevoerd. De Pro 7 Dynamisch is leverbaar in zwart en de Pro 7iC is leverbaar in zwart en blauw.

De microfoon van alle Heil Pro Set types worden geleverd met een windscreen (plopkap). Deze onderdrukt het ademgeluid en heeft geen invloed op het audiospectrum.

De headset wordt standaard geleverd met:

- HC-7 element met windscreen
- 90 cm krulsnoer voorzien van 6 pin mini XLR en mono jackplug / stereo jackplug, stereo adapter 3,5/6,35 mm
- 100 cm gestrekte verbindingskabel voorzien 6 pin mini XLR en mono jackplug / stereo jackplug
- soft touch PTT schakelaar voorzien van 60 cm verbindingskabel met 6,35 mm jackplug (zie afbeelding)
- 50 cm monitor kabel aan beide zijden voorzien van een haakse stereo jackplug 3,5 mm
- extra set gel foam oorkussens.
- door Heil geadviseerde DSP settings voor RX/TX

Adapterkabels

De adapterkabels (verbinding tussen headset en transceiver) worden niet standaard meegeleverd; bij bestelling apart opgeven. Zie toehoren. Hebt u meerdere merken/types transceivers, bestel dan de betreffende adapterkabels gelijk mee. Kies hier de juiste adapterkabel. (iC-types voor de PRO 7 iC en de overige voor de PRO 7 dynamisch).

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L27 x B20 x H13 cm
Gewicht  :  1,20 kg