MFJ 1708SDR

RF sense SDR zend/ontvang antenneschakelaar
Voeg een panadapter toe aan uw transceiver!

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
MFJ 1708SDR
Art. 80877901
Voorradig. Levertijd 1-2 werkdagen
Excl btw € 78,51
Incl btw € 95,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

De MFJ 1708SDR is een HF Vox en PTT gestuurde SDR antenne switch die de antenne tijdens ontvangst ook met de ingang van een aparte SDR ontvanger of SDR Dongle verbindt.

Wilt u uw SDR als een panadapter gebruiken terwijl u uw zendontvanger bedient? Met de MFJ-1708SDR kunt u dat doen wanneer de SDR ontvanger/Dongle met de SDR plug is verbonden terwijl uw transceiver in de ontvang mode staat en tijdens zenden uw SDR-antenne ingang automatisch wordt geaard. Daarnaast is een schakelcontact aanwezig om tijdens zenden de audio van de SDR ontvanger uit te schakelen (MUTE)

Deze automatische SDR switch is bijvoorbeeld zeer geschikt om tijdens ontvangst met uw transceiver tegelijkertijd met uw SDR ontvanger/Dongle en PC de frequentie te monitoren met de bandscope en waterval. Zonder ingreep in de transceiver beschikt u over een volwaardige panadapter.

De switch is tevens voorzien van een PTT line input jack en een HF VOX met variabele delay instelling. De MFJ-1708SDR swtich is belastbaar tot max. 100 Watt SSB.

Werkt op 12VDC of netadapter (niet inbegrepen). DC kabel en PTT tulp/tulp kabel zijn in de levering inbegrepen.

Power : max. 100 W SSB
Afmetingen : L 100 x B 75 x H 50 mm

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L20 x B14 x H9 cm
Gewicht  :  0,40 kg