MFJ 419

Morse Code Tutor met LCD display
Seinen en Opnemen leren; all-in-one!

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
MFJ 419
Art. 80876312
Niet voorradig. Levertijd minimaal 3-4 weken; nog niet bekend
Excl btw € 169,42
Incl btw € 205,00
Per 1 St.
Tijdelijk uitverkocht
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
Wat is de nieuwe MFJ 419?
De MFJ 419 is een multifunctioneel trainingshulpmiddel om ontvangen en verzenden van morsecode te leren. Het helpt je ook om een goed seinschrift te ontwikkelen en dat allemaal in een kleine MFJ-box in zakformaat. Neem hem mee naar je werk of oefen thuis aan de keukentafel!

Hoe werkt het?
In de zendmode werkt het als een morse generator waarmee u uw seinschrift kunt oefenen. De MFJ 419 zal de morse tekens hoorbaar en de geseinde tekst in het Engels op het display weergeven. In de stand Analyze worden de snelheid en de timing getoond om je te helpen het seinschrift te verbeteren.

De ontvangmode helpt je de diverse karakters te leren herkennen
Het kan met normale tussenruimte of met twee Farnsworth-snelheidsmodi worden gegeven. Daarbij worden de tekens op normale snelheid gegeven, maar met een geprogrammeerde langere tussenruimte. Er is ook een USB-tekstmodus waarin u een terminalprogramma kunt gebruiken om tekst van een toetsenbord of een kort tekstbestand naar de MFJ 419 te sturen, zodat u naar de geschreven tekst kunt luisteren.

Daarnaast is er ook een oefenmodus die je helpt om de juiste punt streep verhouding en tussenruimte tussen de tekens en woorden te trainen.

Hoe wordt het ingesteld?
Het is makkelijk! Er is een instel menu waarmee je WPM kunt wijzigen: 5-40, timing: normaal/standaard, Farnsworth 18, Farnsworth 25, karakter: alleen alfa (standaard), alfa en cijfers, of alfa, cijfers en interpunctie, de meeluistertoon is instelbaar op: 200 Hz , 400Hz, 600Hz (standaard), 800Hz en 1000Hz.

Spanningsvoorziening
Gebruik een 9 volt alkaline batterij.

Zijn er firmware-updates beschikbaar?
Ja, firmware-updates zullen beschikbaar worden gesteld via de MFJ-website of via https://www.arduino.cc/en/software. De huidige software is 1.8.16.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L19 x B9 x H4 cm
Gewicht  :  0,15 kg