PlastiDip Spray Bright Metalizer

Geef een dekkende aluminium- of goudkleurige metallic look aan uw PlastiDip coating!

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip Spray Bright Gold Metalizer
Art. 30808735
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 13,02
€ 40,05 / L
Incl btw € 15,75
€ 48,46 / L
Per 1 St.
 
vanaf 6 stuks
€ 12,37
€ 38,05 / L
€ 14,96
€ 46,04 / L
 
 
 
PlastiDip Spray Bright Aluminium Metalizer
Art. 30808733
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 14,88
€ 45,77 / L
Incl btw € 18,00
€ 55,38 / L
Per 1 St.
 
vanaf 6 stuks
€ 14,13
€ 43,48 / L
€ 17,10
€ 52,62 / L
 
 
 
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
PlastiDip Bright Aluminium en Bright Gold Metalizer zijn de nieuwste toevoegingen aan de PlastiDip Metalizer Enhancers lijn en geven een stralende aluminium c.q. goudkleurige topcoating aan het met PlastiDip bespoten object. Breng minimaal 3 lagen Bright Aluminium of Bright Gold aan voor een volledige dekking.

PlastiDip Metalizers zijn speciaal ontwikkeld om uw PlastiDip coating van een metalic toplaag te voorzien. De metalizer is eenvoudig in het gebruik en geeft uw PlastiDip gecoate item een unieke uitstraling.

Met de PlastiDip Metalizer kunt u de kleuren van uw PlastiDip gecoate items nog meer personaliseren. Leverbaar in o.a. goud-, zilver-, koper-, rood-, blauw-, groen- en paarskleurig. De standaard PlastiDip Metalizers voegen een glimmend, metalen laagje toe, terwijl de onderliggende PlastiDip kleur zichtbaar blijft.

Metalizer enhancers hebben over het algemeen een transparante PlastiDip basis. Echter, de PlastiDip Spray Bright Aluminium en Bright Gold Metalizers hebben al een aanzienlijke dekking.

Voor het aanbrengen van twee of drie lagen Bright Aluminium of Gold Metalizer, moeten eerst 5 tot 6 lagen van een van de PlastiDip basiskleuren worden aangebracht. Deze onderliggende PlastiDip coating is alleen bedoeld om later de volledige coating weer gemakkelijk als een vel te kunnen verwijderen zonder dat deze steeds afbreekt.

Het gebruik van PlastiDip Spray bij lage temperaturen kan de droogtijd, afwerkingskwaliteit en spuit prestaties beinvloeden. Wij adviseren om vooraf de spuitbus enige tijd in een warme kamer te plaatsen waardoor de inhoud op kamertemperatuur kan komen. Maak steeds eerst een proefstukje.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het etiket op het product.

Het gebruik en toepassing van PlastiDip is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling, coating omstandigheden en de conditie van PlastiDip beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,50 kg