PlastiDip Mat/Fluor | 18,9 L

Vloeibaar | Met toevoeging verdunning ook geschikt voor spuitpistool
Bij online bestelling van 2, 4, 6 of 8+ 5 gallons wordt in de winkelwagen een oplopend kortingspercentage getoond! Kleuren mogen worden gemixed.
- Bevat Tolueen. Alleen voor bedrijfsmatig gebruik. -

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip groen 18,9 L
Art. 30808570
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 285,12
€ 15,09 / L
Incl btw € 345,00
€ 18,25 / L
Per 1 St.
PlastiDip zwart 18,9 L - SPUITKLAAR
Art. 30808513
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 288,43
€ 15,26 / L
Incl btw € 349,00
€ 18,47 / L
Per 1 St.
PlastiDip Camo bruin 18,9 liter
Art. 30808582
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 312,40
€ 16,53 / L
Incl btw € 378,00
€ 20,00 / L
Per 1 St.
PlastiDip oranje 18,9 L
Art. 30808350
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 312,40
€ 16,53 / L
Incl btw € 378,00
€ 20,00 / L
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
De originele in U.S.A. vervaardigde PlastiDip® is een synthetische rubber coating, die voor zeer veel doeleinden gebruikt kan worden. PlastiDip® is een uitstekende vervanger voor o.a. zelfvulcaniserende tape en krimpkous. De coating biedt bescherming tegen vocht, zuren, verwering, electrische spanning etc.

Plasti Dip® kan eenvoudig en in meerdere lagen worden aangebracht door te dompelen, te smeren of te sprayen. PlastiDip® heeft een statische hechting met de ondergrond en kan daarom probleemloos weer worden verwijderd. Het correct voorbereiden van de te bewerken ondergrond is niet alleen een vereiste voor een doeltreffende montage maar ook voor een probleemloze en duurzame statische hechting. PlastiDip® wordt met toevoeging van PlastiDip® Thinner airless gespoten.

PlastiDip® kan bijvoorbeeld worden toegepast op auto's, velgen en:

Hout : beschermt tegen verwering en voorkomt splinters
Metaal : vermindert vibratie, is geluiddichtend, voorkomt corrosie, isoleert tegen electrische spanning en beschermt tegen extreme temperaturen
Glas : verstevigt glazen objecten
Touw/Stof : weerbestendig, voorkomt rotten en uitrafelen
Plastic : beschermt gevoelige oppervlaktes tegen krassen
Rubber : voorkomt afslijting
Gereedschap : vormt een stevig handvat aan gereedschappen
Kaarten : maakt weersbestendig en voorkomt scheuren

Flexibele, synthetische rubber coating die kan worden aangebracht door te dompelen. Breng het gewenste aantal lagen aan. Laat de coating 4 uur drogen voor gebruik.

Afhankelijk van de intensiteit en duur van UV bestraling, vergelijkbaar met een zonnebrand van de menselijke huid, kunnen ook de pigmenten van fluorescerende verven en lakken, waaronder PlastiDip® Blaze en PlastiDip® Fluor producten, na kortere of langere tijd plaatselijk vervagen of verkleuren.

Met de toevoeging van zogenaamde stabilisatoren, wordt het proces wel vertraagd, maar kan helaas niet volledig worden voorkomen. Een extra laag PlastiDip® transparant geeft extra bescherming tegen UV-straling aan een PlastiDip® Blaze en PlastiDip® Fluor coating.

Performix® adviseert om verkleurde delen niet te verwijderen, maar plaatselijk een extra laag van dezelfde kleur aan te brengen tot de gewenste dekking en de oorspronkelijke kleur is bereikt. Een extra laag PlastiDip® transparant geeft nog een aanvullende bescherming tegen UV-straling.

Let op! De onverdunde versie wordt door de fabrikant niet meer in alle kleuren c.q. hoeveelheden geproduceerd. Het onderstaande overzicht geeft de leverbare kleuren in deze hoeveelheid aan.

Maakt u voor het opbrengen gebruik van een spuitpistool (lage druk; airless), dan moet de onverdunde PlastiDip® tot max. 50% (= 1:1) verdund worden met PlastiDip® Thinner. Zie onderstaande aanvullende productinformatie en gerelateerde artikelen.

Eveneens zeer geschikt voor industriële toepassingen.

Het gebruik en toepassing van PlastiDip is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling, coating omstandigheden en de conditie van PlastiDip beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L32,5 x B 33,5 x H38 cm
Gewicht  :  18,70 kg