PlastiDip High Gloss Topcoat 3,79 L

Geeft superglans aan uw PlastiDip !
- Bevat Tolueen. Conform EU-wetgeving alleen bedrijfsmatig gebruik. -

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip High Gloss Topcoat 3,79 L
Art. 30808344
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 90,08
€ 23,83 / L
Incl btw € 109,00
€ 28,84 / L
Per 1 St.
 
vanaf 4 stuks
€ 85,58
€ 22,64 / L
€ 103,55
€ 27,39 / L
 
 
 
 
vanaf 8 stuks
€ 82,88
€ 21,92 / L
€ 100,28
€ 26,53 / L
 
 
 
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
PlastiDip High Gloss Coating is speciaal ontwikkeld om uw PlastiDip behandelde object van een harde hoogglans toplaag te voorzien. De "High Gloss Coating" kan met spuitpistool opgebracht worden en zal elk item gecoat met PlastiDip een unieke uitstraling geven.

High Gloss Top Coat is uitstekend geschikt voor gebruik met effect pigmenten of als een hoogglans laag over een bestaande Plasti Dip coating. Met High Gloss Top Coat ontstaat een hardere en meer duurzame afwerking dan standaard Glossifier. Deze nieuwe formule is iets minder flexibel dan de standaard Plasti Dip maar geeft een verbeterde kras-en slijtvastheid. PlastiDip Gloss Coating is zeer geschikt voor gebruik in de automobielbranche, vaartuigen etc.

PlastiDip High Gloss Top Coating is leverbaar in blikken van 3,79 L (1 Gallon). De laag is snel en gemakkelijk aan te brengen -hoeft niet verdund te worden- en geeft prachtige resultaten.

De samenstelling van de PlastiDip High Gloss Top Coating is zodanig, dat ze zich bindt aan de unieke chemische structuur van PlastiDip zelf. Hierdoor ontstaat een zeer grote hechting en resulteert in een zeer lange houdbaarheid. Het wordt afgeraden PlastiDip High Gloss Coating te gebruiken op een andere ondergrond dan PlastiDip zelf.

Voor het aanbrengen van High Gloss Top Coat is iets meer ervaring en finesse vereist dan voor normale Plasti Dip.Voor meer informatie verwijzen wij naar de etiketten op het product. High Gloss Top Coating bevat Tolueen. Volgens EU-regelgeving alleen toegestaan voor bedrijfsmatige gebruikers.

Verpakking : Blik
Inhoud : 3,79 L (1 Gallon)
Kleur : Transparant

Het gebruik en toepassing van PlastiDip is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling, coating omstandigheden en de conditie van PlastiDip beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  H20 x ø17 cm
Gewicht  :  3,50 kg