PlastiDip ReRack

Reparatie vaatwasmachinerek

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip ReRack
Art. 3080869
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 10,33
€ 352,58 / L
Incl btw € 12,50
€ 426,62 / L
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
PlastiDip® ReRack is dé oplossing om o.a. de kunststof coating van het metalen rek in uw vaatwasmachine te repareren. De ReRack formule is hitte- en waterbestendig en zal ook bij hoge waterdruk niet loslaten. PlastiDip® ReRack ist niet toxisch als het geheel droog en uitgehard is en zal uw rek voor langere tijd tegen beschadiging beschermen.

De speciale, flexibele rubber coating hecht uitstekend op het kunststof rek van uw vaatwasmachine en andere rekken met een kunststof/plastic coating. PlastiDip® ReRack is ideaal voor het corrigeren/repareren van het roestige c.q. beschadigde rek van o.a. uw vaatwasmachine, afdruiprek etc. en voorkomt dat de roest op uw servies terecht komt.

Uitvoering : Flesje met kwastje aan de binnenzijde van het schroefdeksel
Inhoud : ca. 29,3 ml
Kleur : wit
Verzending : Postorderbestellingen onder Euro 25,00 kunnen niet geplaatst worden.

Het gebruik en toepassing van PlastiDip ReRack is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling, coating omstandigheden en de conditie van PlastiDip ReRack beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip ReRack af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,05 kg