PlastiDip VLP

Voor reparatie vinyl/leer

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PlastiDip VLP tube
Art. 3080861
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 6,57
€ 224,24 / L
Incl btw € 7,95
€ 271,33 / L
Per 1 St.
PlastiDip VLP blik
Art. 3080862
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 17,98
€ 50,63 / L
Incl btw € 21,75
€ 61,27 / L
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Een transparante, sterke substantie voor de reparatie van o.a. scheuren in vinyl en leer, origineel in U.S.A. vervaardigd. Een reparatie uitgevoerd met VLP is sterker dan het originele vinyl en leer. Zeer geschikt voor toepassingen in Automotive, Home & Garden, RV & Marine, Power Sports en Outdoor.

Verkrijgbaar in 29,3 ml tube of 355 ml blik.

Gebruiksaanwijzing voor de reparatie van langere scheuren.

De te repareren oppervlakte moet schoon en droog zijn. Gebruik alcohol voor de reiniging. Vermijdt direct zonlicht, hoge vochtigheid en tochtige omgeving tijdens de reparatie. Trek de gescheurde delen bij elkaar en breng om de 5 cm een stuk tape aan om de scheur over de gehele lengte bijeen te houden. Breng nu op de vrije delen van scheur –dus tussen de tapestroken- een druppel VLP aan en laat deze ca. 30 min. drogen. Verwijder nu voorzichtig de tape en breng nu een geringe hoeveelheid VLP aan over de gehele lengte van de scheur. Houdt een droogtijd aan van ca. 24 uur voor volledige belasting.

Het gebruik en toepassing van PlastiDip VLP is voor eigen risico. Doe eerst een test. De voorbehandeling, coating omstandigheden en de conditie van PlastiDip VLP beïnvloeden het resultaat van de coating en vallen buiten de verantwoordelijkheid van ClassicInternational. ClassicInternational wijst iedere verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het opbrengen van PlastiDip VLP af en aanvaardt geen aansprakelijkheid bij schade.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,04 kg