PREVAL Spuitbus Pistool Handgreep

Ideaal voor gebruik met PlastiDip spuitbussen

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PREVAL Spuitbus Pistool Handgreep
Art. 30808910
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 6,20
Incl btw € 7,50
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
De PREVAL vGrip is een revolutionaire, nieuwe en gepatenteerde spuitpistool handgreep, die eenvoudig op o.a. Plasti Dip spuitbussen kan worden geklikt en de spuitbus omtransformeert in een professioneel spuitpistool met ongekende precisie. De ergonomische vormgeving maakt urenlang en moeiteloos spuiten van Plasti Dip mogelijk. Ook geschikt voor gebruik met handschoenen.

Functies en Voordelen

PREVAL vGrip's FullGrip trekker met dubbele hefboom actie geeft optimale spuitcontrole en the FutureLock opzetring maakt aanbrengen en afnemen van vGrip twee keer zo gemakkelijk als andere handgrepen voor standaard spuitbussen.

In tegenstelling tot andere handgrepen heeft de vGrip met haar geoptimaliseerde ontwerp een grotere balans tussen de handgreep, trekker en spuitbus waardoor de belasting van de vinger, pols en onderarm wordt beperkt en met een grotere precisie gespoten kan worden.

Door gebruik van deze vGrip wordt ook aanraking met chemische stoffen vermeden.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,06 kg