Dräger filtermasker 1320

Met uitademventiel

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Dräger filtermasker 1320
Art. 308705
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 4,34
Incl btw € 5,25
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Het professionele Dräger X-plore® 1320 fijnstofmasker beschermt tijdens het spuiten van PlastiDip tegen eventueel aanwezige schadelijke deeltjes.

Belangrijke functies zijn het flexibele hoofdstel van textiel dat niet aan uw haren trekt – en de banden die niet breken. Tevens zorgt een extra brede neusstrip voor een lekdichte afdichting en optimale pasvorm bij gebruik van een veiligheidsbril. Het Dräger X-plore® 1320 masker wordt geleverd inclusief het uitademventiel.

Specificaties

CoolSAFETM filtermateriaal
Prestatie die zich onderscheid: Speciaal meerlaags high-performance filtermateriaal, leverbaar in drie beschermingsklassen, biedt de gebruiker twee belangrijke voordelen – lage ademweerstand en een hoog niveau van filtrerend vermogen. Tevens voldoet het filtermateriaal aan de zware eisen van de dolomietstoftest.

Flexibele neusclip
Zorgt voor een goede passing op het gelaat en een nauwkeurige afdichting bij de neus.

Comfortabele neusafdichting
Alle maskers zijn voorzien van een neuskussentje. Het absorbeert transpiratievocht, biedt een prettig draagcomfort en zorgt voor een effectieve afdichting rond de neus.

Voorgevormd maskerlichaam
Het ergonomisch vormgegeven maskerlichaam biedt een comfortabele en veilige zit bij de verschillende gelaatsvormen. De maskers kunnen snel en gemakkelijk opgezet worden. Volume en vorm aan de binnenzijde bieden draagcomfort en vergemakkelijken de communicatie. Het maskerlichaam heeft een interne versteviging, die zorgt voor stabiliteit in vorm en afmetingen gedurende langere periodes.

VarioFLEXTM hoofdbandjes met EasyStop
Gemakkelijk op en af te zetten, eenvoudig aan te passen, drukvrije zit: het hoofdbandenstel bestaat uit een eindeloos doorlopend en scheurvast comfort-textiel voor comfortabele en werkzame fixatie van het masker op het hoofd. Deze slimme hoofdbandjes kunnen gemakkelijk aangepast worden aan diverse hoofdmaten, zitten drukvrij en zijn eenvoudig
in gebruik waardoor hoofdhaar niet verstrikt raakt. Dankzij de EasyStop kan het bandenstel de spanning en lengte op maat
maken naar de individuele behoefte van de gebruiker, waardoor een comfortabele en veilige zit gegarandeerd wordt. Het extra brede, verstelbare bandenstel van de Dräger X-plore® 1330 met ingebouwde veiligheidsaanslag voorkomt dat de banden uit hun clips glijden en is extreem comfortabel.

CoolMAXTM uitademventiel
Zo is het aangenaam ademhalen: Dankzij de extreem lage ademweerstand is het gemakkelijk en comfortabel
ademhalen. Het ventiel voert vocht en warme lucht naar buiten af en voorkomt warmtestuwing onder het masker.

Huidvriendelijke binnenvoering
Hoog draagcomfort: De binnenlaag is huidvriendelijk en zorgt hiermee ook bij langere inzettijden voor een aangenaam draaggevoel.

Technische gegevens

- Hoofdstel Synthetische elastiek
- Neusbeugel Kunststof gecoat metaaldraad
- Filtermedium Synthetisch filtermateriaal
- Uitademventiel (V-modellen) Polyamide/rubber
- Voldoet aan beschermingsklasse FFP2
- De X-plore 1320 maskers zijn getest en goedgekeurd conform EN 149:2001
- De producten zijn voorzien van een CE-markering

Staffelprijs alleen geldig bij een standaard oververpakking van 10 stuks

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,02 kg