Heil Sound PMS-6

Enkelzijdige Pro-Micro headset met HC-6 element

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Heil Sound PMS-6
Art. 3047331
Niet voorradig. Levertijd minimaal 3-4 weken
Excl btw € 78,51
Incl btw € 95,00
Per 1 St.
Tijdelijk uitverkocht
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
De nieuwe Heil Sound Pro Micro Single Side is een unieke hoogwaardige enkelzijdige headset en ideaal voor o.a. portable gebruik.

Specificaties

Deze headset is uitgerust met het HC-6 breedband electret element, in eerste instantie ontworpen voor commerciële broadcast applicaties. Het spectrum van het HC-6 element heeft een effectief "laag-af" en "hoog-up" curve met een accentuering rond 2000 Hz en heeft een gevoeligheid van -57 dB bij een uitgangsimpedantie van 600 Ohm. Het laagfrequent spectrum heeft een 10 dB piek rond 2000 Hz, waar bij het menselijk gehoor de verstaanbaarheid wordt bepaald. Het begin van het spectrum rond 600 Hz is bepalend voor het uitgezonden PEP zendvermogen.

Met de verstelbare flexibele boommike kan de juiste spreekafstand worden ingesteld. Stel daarna tijdens spreken de microfoon gain van uw transceiver zodanig in, dat de ALC schaal gevuld wordt, maar de eindgrens niet wordt overscheden. Indien uw transceiver beschikt over een geïntegreerde TX equalizer dan kunt u daarna de modulatie naar persoonlijke smaak instellen. Gebruik daarvoor de monitor functie van uw transceiver.

Om de speaker exact en met aangename druk op de oren te kunnen plaatsen is de Heil Pro Micro Single Side voorzien van een aan beide zijden instelbare en roestvrij stalen gewatteerde hoofdband. De toegepaste grote luidspreker levert een uitstekende geluidskwaliteit.

Aansluitkabels

Kies een passende kabel voor uw transceiver uit de AD-....serie. De microfoonkabel van de Heil Pro Micro Single Side heeft een 3,25 mm jack plug terwijl de hoofdtelefoon audiokabel eindigt met een 3,25 mm stereo jack plug. (Een 3,25 mm naar 6,35 mm adapter wordt meegeleverd).

Met behulp van de optionele serie microfoon adapterkabels kan de Heil Pro Micro Single Side op de mic ingang van alle populaire transceivers worden aangesloten. De adapter is ca. 15 cm lang en heeft een 3,25 mm female jack plug ingang voor de boomset microfoon. De female 6,35 mm mono jack plug van de adapter kabel is de PTT lijn. Hierop kan een hand- of voetschakelaar worden aangesloten. Sluit de 3,25 mm of 6,35 mm stereo jack plug aan op de hoofdtelefoonaansluiting van de zendontvanger.

Adapterkabels

De adapterkabels (verbinding tussen headset en transceiver) worden niet standaard meegeleverd; bij bestelling apart opgeven. Zie toebehoren. Hebt u meerdere merken/types transceivers, bestel dan de betreffende adapterkabels gelijk mee. Kies hier de juiste adapterkabel.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L19 x B19 x H8 cm
Gewicht  :  0,33 kg