Heil Sound ProSet 6 / iC

Universele Boommicrofoon/Headset met HC-6 full-range dynamisch of IC element

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Heil Sound PS iC
Art. 304725
Niet voorradig. Levertijd minimaal 3-4 weken; nog niet bekend
Excl btw € 148,76
Incl btw € 180,00
Per 1 St.
Tijdelijk uitverkocht
Heil Sound ProSet 6
Art. 304729
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 148,76
Incl btw € 180,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
Deze nieuwe universele Heil Sound ProSet 6 en ProSet iC lichtgewicht boom microfoon/headsets zijn ontwikkeld voor comfort, langdurig gebruik en vooral uitmuntende prestaties. De volledig afdekkende kappen zijn voorzien van afneembare, wasbare katoenen hoesjes. De gevulde kussens en katoenen hoesjes zijn ook los leverbaar.

De stereo ProSet serie is geschikt voor gebruik met twee transceivers of één transceiver met twee ontvangers. De microfoon kan 180° worden verdraaid, waardoor u de boom links of rechts kunt positioneren. Met de ingebouwde faseschakelaar kan de fase tussen de twee luidsprekers 180° worden verschoven. Hierdoor ontstaat soms zelfs een betere verstaanbaarheid.

De luidsprekers zijn ieder 200 Ohm, met een -3 dB accent rond 8000 Hz. Deze combinatie reduceert een grote hoeveelheid ruis uit het audiogedeelte van de ontvanger. De gevoeligheid van de luidsprekers is dusdanig, dat de volumeregeling op "2 uur" gezet, voldoende audio produceert.

De Heil Sound ProSet 6 is voorzien van een HC-6 "full-range" element, dat speciaal is ontwikkeld voor de alledaagse SSB communicatie met uitstekende HiFi audiokwaliteit. Het laagfrequent spectrum begint bij 300 Hz en heeft een 6 dB toename rond 2000 Hz. Uitstekend geschikt voor de meeste moderne transceivers voorzien van IF en/of DSP filters.

De Heil Sound ProSet iC is voorzien van het Heil Sound "iC" electret element, speciaal ontwikkeld om de lage versterking in het audiogedeelte bij Icom transceivers te compenseren.

De microfoon van alle Heil Pro Set types is voorzien van een plopkap. Deze onderdrukt het ademgeluid en heeft geen invloed op het audiospectrum.

Adapterkabels

De AD-1..adapterkabels (verbinding tussen headset en transceiver) worden niet standaard meegeleverd; bij bestelling apart opgeven. Zie toebehoren. Hebt u meerdere merken/types transceivers, bestel dan de betreffende adapterkabels gelijk mee. Kies hier de juiste adapterkabel..

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L24 x B20 x H10 cm
Gewicht  :  0,58 kg