Heil Sound ProSet Elite iC

Universele, lichtgewicht boommicrofoon/headset met HC-6iC full-range electret element

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Heil Sound ProSet Elite iC
Art. 3047281
Voorradig. Levertijd 1-2 werkdagen.
Excl btw € 173,55
Incl btw € 210,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Na 2 jaar ontwikkeling heeft Bob Heil met zijn team in samenwerking met een aantal ervaren radiozendamateurs een headset met verbluffende mogelijkheden aan de reeds bestaande product lijn toegevoegd. Samen ontwikkelden zij het nieuwe electret Heil HC-6 element, dat met behulp van de variabele DSP equalizer, die in de meeste moderne transceivers aanwezig is, een fraaie omroep audio kwaliteit of een doordringende spitse contest/DX modulatie produceert. Iedere persoonlijke audio kwaliteit met slechts één speciaal ontwikkeld electret microfoon element. Het aantal klankkleuren van het nieuwe HC-6 element is haast onbegrensd.

De Heil Sound Pro Set Elite headset is zeer geschikt voor langdurig gebruik achtereen, zoals bijvoorbeeld in contesten en tijdens velddagen. De volledig afsluitende kappen, die zijn voorzien van afneembare, wasbare katoenen hoesjes, dempen het omgevingsgeluid met ca. 40 dB. De gevulde kussens en katoenen hoesjes zijn ook los leverbaar. De beklede veerstalen beugel staat garant voor een comfortabel gebruik.

De stereo Heil Sound Pro Set Elite is geschikt voor gebruik met twee transceivers of één transceiver met twee ontvangers. De microfoon kan 180° worden verdraaid, waardoor u de boom links of rechts kunt positioneren. Met de ingebouwde faseschakelaar kan de fase tussen de twee luidsprekers 180° worden verschoven. Hierdoor ontstaat soms zelfs een betere verstaanbaarheid.

De luidsprekers zijn ieder 200 Ohm, met een -3 dB accent rond 8000 Hz. Deze combinatie reduceert een grote hoeveelheid ruis uit het audiogedeelte van de ontvanger. De gevoeligheid van de luidsprekers is dusdanig, dat de volumeregeling op "2 uur" gezet, voldoende audio produceert.

De microfoon van de Heil Pro Set Elite is standaard voorzien van het Heil HC-6 full range electret broadcast element waarvan de - 3 dB punten van het spectrum op 80 Hz en 12.5 kHz liggen. Dit electret element is speciaal ontwikkeld om de lage versterking in het audiogedeelte bij Icom transceivers te compenseren. Sensitivity: -57 dB / Nominale impedantie 600 Ohm/1 kHz. De meegeleverde plopkap onderdrukt het ademgeluid en heeft geen invloed op het audiospectrum.

De AD-1iC adapterkabel wordt standaard meegeleverd.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L24 x B20 x H10 cm
Gewicht  :  0,65 kg