Heil Sound PS iC

Universele, lichtgewicht boommicrofoon/headset met iC element

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Heil Sound PS iC
Art. 304725
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 144,63
Incl btw € 175,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
Deze Heil Sound Pro Set iC is een universele, lichtgewicht boom microfoon/headset is ontwikkeld voor comfort, langdurig gebruik en vooral uitmuntende prestaties. De volledig afdekkende kappen zijn voorzien van afneembare, wasbare katoenen hoesjes. De gevulde kussens en katoenen hoesjes zelf zijn ook los leverbaar.

De stereo ProSet serie is geschikt voor gebruik met twee transceivers of één transceiver met twee ontvangers. De microfoon kan 180° worden verdraaid, waardoor u de boom links of rechts kunt positioneren. Met de ingebouwde faseschakelaar kan de fase tussen de twee luidsprekers 180° worden verschoven. Hierdoor ontstaat soms zelfs een betere verstaanbaarheid.

De luidsprekers zijn ieder 200 Ohm, met een -3 dB accent rond 8000 Hz. Deze combinatie reduceert een grote hoeveelheid ruis uit het audiogedeelte van de ontvanger. De gevoeligheid van de luidsprekers is dusdanig, dat de volumeregeling op "2 uur" gezet, voldoende audio produceert.

De Heil Sound Pro Set iC is voorzien van het Heil Sound "iC" electret element, speciaal ontwikkeld om de lage versterking in het audiogedeelte bij Icom transceivers te compenseren.

De microfoon van alle Heil Pro Set types is voorzien van een plopkap. Deze onderdrukt het ademgeluid en heeft geen invloed op het audiospectrum.

De AD-1iC adapterkabel wordt standaard meegeleverd.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L22 x B22 x H10 cm
Gewicht  :  0,58 kg