Heil Sound Gold Elite

Tafelmicrofoon
met HC-5.1 en HC-6 element

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Heil Sound Gold Elite
Art. 3047052
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 139,67
Incl btw € 169,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
De nieuwe Heil Gold Elite microfoon is speciaal ontworpen voor amateurradiocommunicatie. De microfoon heeft twee duidelijk verschillende krachtige dynamische elementen, die met een schakelaar op de microfoon kunnen worden gekozen voor de verschillende soorten communicatie zoals lokaal of DX.

Bob Heil introduceert nu de HC-6, die is ontworpen om in spelen op de oudere zendontvangers, evenals actuele transceivers met onboard DSP EQ. In de WIDE-positie produceert het nieuwe HEIL Elite HC-6 element het volledige audiospectrum van 60 Hz-16 kHz met de traditionele Heil +4 dB-piek gecentreerd op 2 kHz. Het nieuwe dynamische Heil HC-6 element, dat met behulp van de variabele DSP equalizer die in de meeste moderne transceivers aanwezig is, produceert een fraaie omroep audio kwaliteit of een doordringende spitse contest/DX modulatie. Iedere persoonlijke audio kwaliteit met slechts één speciaal ontwikkeld dynamisch microfoon element. Het aantal klankkleuren van het nieuwe HC-6 element is haast onbegrensd.

De NARROW-positie is voorzien van het nieuwe dynamische HC-5.1-element. In 1982 zorgde Heil Sound voor een revolutie in amateurradio-audio met hun op maat gemaakte respons HC-4 en HC-5-elementen voor radio's die GEEN EQ of DSP hadden.

De 'soft touch' PTT-schakelaar is bedraad op pennen 3 en 4 voor TX ON. De microfoonaudio is aangesloten op de pennen 1 (afscherming) en 2 van de vierpolige XLR connector. De Gold Elite maakt gebruik van de HEIL CC-1-verbindingskabels.

De Gold Elite wordt geleverd met een foam plopkap en een microfoonclip, die is ontworpen voor de schaararmen en tafelstandaards.

Adapterkabels

De adapterkabels (verbinding tussen headset en transceiver) worden niet standaard meegeleverd; bij bestelling apart opgeven. Zie toebehoren. Hebt u meerdere merken/types transceivers, bestel dan de betreffende adapterkabels gelijk mee. Kies hier de juiste adapterkabel.

Output connection : 4 pin XLR
Frequency Response GM 5.1 : wide: 50 Hz - 16 kHz @ -55 dB
. : narrow: 200 Hz - 8 kHz @ -58 dB
Diaphragm : Copper wound, mylar
Impedance : GM 5.1: 1000 ohm
Polar Pattern : Cardioid
Generating Element : dynamic, moving coil
Finish : satin black
Net Weight : 14 oz

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L28 x B13 x H6 cm
Gewicht  :  0,54 kg