Heil Sound HM-12

Genesis all-mode tafelmicrofoon

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Heil Sound HM-12
Art. 3047051
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 57,85
Incl btw € 70,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
De nieuwe Heil HM-12 is speciaal ontwikkeld voor amateurradio communicatie. Het 'Genesis' dynamische element heeft een extra grote uitgangspanning waardoor de HM-12 met nagenoeg iedere transceiver -ook die met een lage audio ingangsimpedantie en/of geringe ingangsgevoeligheid- kan worden gebruikt. Het element is aangebracht in een microfoonbehuizing met een unieke interne shockmount. Door de cardioide karakteristiek met een onderdrukking van -35 dB worden storende achtergrond en omgevingsgeluiden tijdens de uitzending nauwelijks opgemerkt.

De Heil HM-12 heeft een natuurlijke audioweergave van het spectrum 80 Hz - 14 kHz. De traditionale Heil +4 dB piek rond 2 kHz geeft de nieuwe HM-12 een maximale verstaanbaarheid en een optimaal gebalanceerde stemweergave bij AM, FM en SSB.

De HM-12 is voorzien van een "soft touch" PTT schakelaar, die verbonden is met pin 3 en 4 en het microfoonelement is aangesloten op pin 1 en 2 van de XLR connector.

Adapterkabels

De CC-1 adapterkabels (verbinding tussen headset en transceiver) worden niet standaard meegeleverd; bij bestelling apart opgeven. Zie toebehoren. Hebt u meerdere merken/types transceivers, bestel dan de betreffende adapterkabels gelijk mee. Kies hier de juiste adapterkabel.

De HM-12 heeft een intern aangebrachte kunststof plopkap en wordt standaard geleverd met een 5/8"-27 microfoon clip, die op alle Heil microfoonstandaards en schaararmen past.Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L28 x B13 x H6 cm
Gewicht  :  0,49 kg