MFJ 283R

Eartalk micro/luidspreker voor Yaesu VX-6E/VX-7E + compatibles

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
MFJ 283R
Art. 8087710
Uitloopmodel; leverbaar zolang voorraad strekt
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 32,23
Incl btw € 39,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
Kenmerken

- Lichtgewicht
- Comfortabel
- Uitstekende Audio
- All-in-ear geïntegreerde microfoon en luidspreker
- Zeer gevoelige trillingen pick-up microfoon
- Geen aparte microfoon voor de mond - maar in je oor!

MFJ's nieuwe in-oor-speaker-mike maakt gebruik van een speciale nieuwe technologie. De luidspreker en microfoon zijn beide geïntegreerd in het oorstuk. Een zeer gevoelige "Vibration Pick-up microfoon" in het luistergedeelte pikt de trillingen van uw gehoorbeen op wanneer u spreekt en vertaalt deze trillingen in een elektrisch signaal voor de overdracht via uw portofoon.

Omdat de "Vibration Pick-up Microfoon" alleen de trillingen van het gehoorbeen in uw oor overdraagt, is het ideaal voor gebruik in omgevingen met een hoge geluidsbelasting zoals tijdens het rijden op motorfietsen, autoracen en vliegen, maar ook tijdens werkzaamheden bij luidruchtige machines en in discotheken.

Met de kleine inline PTT schakelaar en de onopvallende in-oor-speaker-mike kunt u discreet via uw portofoon communiceren. De inline PTT schakelaar is voorzien van klittenband en kan bijvoorbeeld aan kleding of om de vinger worden bevestigd. Bij fietsers of motorrijders kan de PTT schakelaar m.b.v. de klittenband riem aan het stuur worden bevestigd.

Met de twee verplaatsbare clips aan het verbindingssnoer (1,06 m) kunt u positie van de in-oor-speaker-mike en de inline PTT schakelaar op comfortabele wijze aan uw kleding fixeren.

De "Vibration Pick-up Microfoon" heeft een piëzo-elektrische microfoon element met een impedantie van 4.7K Ohm.

MFJ's in-oor-speaker-mike maakt gebruik van een luidspreker element dat functioneert bij 40 mW nominaal audio vermogen en is geschikt tot 80 mW. De impedantie is 32 Ohm + - 15% @ 1 KHz 60 mW sinus.

Het speciaal ontworpen oorstuk is gemaakt van siliconen rubber voor comfortabel en langdurig gebruik en veroorzaakt geen huidirritatie.

MFJ 283R kan gebruikt worden in combinatie met o.a. de Yaesu VX-6E/VX-7E portofoons en compatibles.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,08 kg