HEIL HBA

Bluetooth Adapter Set

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
HEIL HBA
Art. 3047424
Voorradig. Levertijd 1-2 dagen
Excl btw € 99,17
Incl btw € 120,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Met de nieuwe HeilSound Bluetooth Adapter Set kunnen de PR-20, PR-22, PR-40, PR-781 en andere PRO microfoons met 3-pin XLR balanced aansluiting draadloos met microfooningang van uw transceiver worden verbonden. De Bluetooth zender wordt op de microfoon en de Bluetooth ontvanger op de AD-1 van de Heil headset adapter aangesloten. Ook te gebruiken voor PC en digitale recorders.

De Heil HBA geeft het spectrum van de microfoon volledig lineair door en heeft een bereik van ca. 15 meter. Het tegenstation hoort geen verschil tussen de met CC-1 bedrade kabel van de microfoon en deze nieuwe draadloze adapter. Heldere, duidelijke lineaire audio van microfoon naar zender.

Veel leden van het HeilSound Beta team hebben de Heil HBA in de praktijk getest tussen videocamera's, IPhones en andere apparaten waar je audio bij voorkeur zonder kabels wilt overdragen.

Voor totale draadloze bediening moet de transceiver in de VOX positie staan. Tijdens gebruik van de draadloze microfoon verbinding is het ook mogelijk om de zender met een voetschakelaar in te schakelen. Installeer een AA batterij in de ontvanger en zender. Tijdens gebruik is de levensduur van de batterijen ongeveer 8 uur.

De HeilSound Bluetooth Adapter Set bestaat uit:

- Bluetooth zender met 3-pin XLR female connector
- Bluetooth ontvanger met 6,35 mm jack plug
- Adapter 6.35 mm female / 3,5 mm male jack plug

Specificaties

Transmitter output : +12 dBm
Receiver sensitivity : -90 to -20 dBm
Output Voltage : 100 mV rms
Response : 20 - 20 kHz
Carrier frequency :  2.4 - 2.4835 GHz
Consumption : 80 mA

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L19 x B14 x H5 cm
Gewicht  :  0,48 kg