MFJ 462B

Multireader / Decoder
RTTY, ASCII, CW en AMTOR (FEC)

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
MFJ 462B
Art. 808764
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 229,75
Incl btw € 278,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt herberekend volgens uw lokale btw-tarief, zodra u de vlag van uw land rechts bovenin kiest.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
De MFJ 462B, Multireader decodeert moeiteloos RTTY, ASCII, CW en AMTOR (FEC) zonder gebruik van software en PC. De Multireader is geschikt voor de meest voorkomende snelheden en shifts. Voor CW beschikt de Multireader over een geintegreerde AutoTrack functie om CW met verschillende snelheden te kunnen volgen c.q. decoderen.

Sluit de multireader aan op de audio uitgang van uw ontvanger, kies de mode en stem af met behulp van de tuning indicator en de gedecodeerde teksten verschijnen op het 2-regelig display met ieder 16 karakters en een 8 kB geheugen.

Ook geschikt om uw eigen seinschrift te oefenen of te verbeteren. Sluit een seinsleutel aan op de KEY ingang op de achterzijde en schakel de SPEAKER SELECT op HANDKEY en monitor uw eigen seinschrift.

Achterzijde : Voorzien van een parallelle printeraansluiting. Benodigde (niet meegeleverde) kabel is een standaard RS 232 25-pins.
Spanningsvoorziening : MFJ-1312X adapter met 2,1 mm female plug (niet inbegrepen)
Afmetingen : 159 x 635 x 159 mmMaten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L35 x B26 x H13 cm
Gewicht  :  1,20 kg