MFJ 856

Directional Noise Finder

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
MFJ 856
Art. 304235
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 147,93
Incl btw € 179,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

De MFJ-856, RFI finder, uw hulp om storingsbronnen te vinden.

Maak gebruik van de zeer richtinggevoelige MFJ-856, 3 element peilantenne met aangebouwde MFJ-852 meter, om de locatie van een storingsbron te vinden of gebruik de compacte MFJ-852 met telescopische dipool voor een snelle peiling.

De RFI Finder is bedoeld om storingen, die over een breed spectrum hoorbaar zijn, te kunnen peilen. De ontvanger werkt in het 135 MHz-gebied waar in het algemeen de zenderactiviteit minimaal is en corona straling en sproeien van hoogspanningleidingen beter gelokaliseerd kunnen worden. Intern kan de ontvanger beperkt worden verstemd naar een vrije frequentie in het betreffende gebied. Om de diverse soorten storing optimaal te kunnen ontvangen is de MF bandbreedte ca. 100 kHz.

Met 0,3 uV gevoeligheid en een wide-range AGC heeft de meter een bereik van meer dan 70 dB!

Sluit een hoofdtelefoon op de meter aan en luister naar de storing waarvan u de locatie wilt gaan opsporen. Gebruik deze ultra-gevoelige zakformaat RFI detector om de door stralende kabels en draden veroorzaakte storing op te zoeken. Het zal u precies aangeven welke kabel straalt, zodat je dat kunt voorkomen met een simpel RFI filter of ferrit clamp.

Loop of rijd rond met deze handheld, richtinggevoelige storing zoeker met 3 element beam en meter om lekkende isolatoren, losse hardware en gecorrodeerde grondlijnen snel te vinden. Volg eenvoudig de geluidsbron tot aan de paal, transformator, of isolator, of een andere storingbron.

Vindt RFI storing veroorzaakt door huishoudelijke apparaten, computers en kantoorapparatuur etc. en elimineer daarna de stoorbron waardoor ruis, birdies, fluitjes etc. de radioontvangst niet meer zullen storen.

Voeg de MFJ-1767, 3 element peilantenne toe aan uw MFJ-852 en u beschikt over een effectieve richtinggevoelige storingzoeker.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L127 x B11 x H11 cm
Gewicht  :  1,40 kg