YAESU SCU-LAN10

Remote USB Interface FT-DX10, FT-DX101D en FT-DX101MP
Hiermee bedien je deze transceivers vanaf iedere locatie op aarde!

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
YAESU SCU-LAN10
Art. 30511571
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 276,86
Incl btw € 335,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
Sommige transceivers hebben een complete PC nodig om via het internet bediend te kunnen worden, maar met de FT-DX10 en FT-DX101 is het kleine en energiebesparende interface de Yaesu SCU-LAN10 voldoende.

Om de complexiteit van de firmware te verminderen en de prijs binnen redelijke grenzen te houden heeft Yaesu in zijn top-of-the-line transceivers bewust geen netwerkinterface ingebouwd. In plaats daarvan is er nu voor gebruikers, die een gemakkelijke bediening op afstand willen, een optie zonder de noodzaak van een grote computer op de externe locatie.

De Yaesu SCU-LAN10 interface wordt aangesloten op de FT-DX10, FT-DX101D of FT-DX101MP met behulp van een USB-kabel en de LAN poort met Ethernet-kabel op de router in huis (kabel niet inbegrepen). Met behulp van gratis Yaesu Remote Control software die draait onder Windows 7/8/10, 32 en 64-bits is toegang op afstand tot de transceiver overal ter wereld mogelijk; dit kan de tafel bij de buren of in de tuin zijn, of zelfs de hotelkamer in een andere tijdzone.

Het voordeel: U mist nooit een zeldzaam DX-station omdat u op reis bent. Een andere mogelijkheid is voor clubstations die de hoogwaardige transceiver voor veel leden op een rustige, afgelegen locatie met grote antennes willen aanbieden.

De 'PC Remote Control Software' van Yaesu biedt bediening alsof u direct aan het apparaat zit. Voor gebruik is een standaard PC-headset vereist. De PTT wordt bediend met de muis. Het grote scherm op de computer wordt optimaal benut, omdat de indeling van de watervalweergave van beide banden slim kan worden gecombineerd en verdeeld met de bedieningselementen. En als je alleen maar wilt luisteren, kan de bandscope over het hele scherm heel groot worden weergegeven - zeker een eyecatcher voor de volgende publieke presentatie in de club!

Houd er rekening mee dat de FT-DX101D/MP transceiver moet zijn uitgerust met de volgende versies (of nieuwer) om het SCU-LAN10 interface te kunnen gebruiken:

- MAIN: V01-14
- DISPLAY: V01-06
- IF DSP: V01-05
- SDR: V02-03


Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L22 x B16 x H8 cm
Gewicht  :  0,65 kg