VIBROPLEX Code Warrior Jr. Paddle

Paddle | Zwarte basis met messing opbouw

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
VIBROPLEX Code Warrior Jr. Paddle
Art. 8087373
Ca. 8 september voorradig
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 131,41
Incl btw € 159,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
De Vibroplex Code Warrior Junior Twin Paddle Morse Key is de productieversie van de NORCAL K8FF paddles. De paddle is vervaardigd uit massief messing en heeft een solide stalen basis met antislipvoetjes voor stabiliteit. Met een basis van slechts 6,35 x 7,62 cm is dit kleine Iambic model de perfecte aanvulling voor elk QRP- of thuisstation. De paddle is voorzien van een magnetische paddle return, is met de hand verstelbaar en heeft een uniek serienummer en datum.

De paddle wordt zonder aansluitkabel geleverd. De passende MFJ 5166 kabel is als optie leverbaar. Zie onderstaande geadviseerde artikelen.

Specificaties

Uitvoering : Zwarte basis met messing opbouw
Afmetingen Basis : 6,35 x 7,62 cm (2 1/2 inch x 3 inch)
Totale hoogte : 50 mm
Gewicht : 750 gr.

*) Iambic keying heeft betrekking op het gelijktijdig sluiten van de automatische punt- en streepcontacten. Ook wel sqeeze keying genoemd. De paddle heeft dan twee aparte paddles met gescheiden punt/streep contacten, die door "knijpen" tegelijkertijd worden gesloten. In dat geval zorgt de elektronica er voor dat automatisch de juiste afstand tussen de punt en streep wordt aangehouden. Afhankelijk van welk contact het eerst wordt gesloten, wordt er dan automatisch een A of een N geseind.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  1,40 kg