HUSTLER C-32

Opbouwvoet met kogel
3/8" | Light-Duty

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
HUSTLER C-32
Art. 3018452
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 26,45
Incl btw € 32,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
De Hustler C32 light-duty opbouwvoet metkogelgewricht is ontwikkeld als mastvoet voor Hustler HF mobiel antennes. Hustler HF mobiel antennes worden toegepast op voertuigen, vaarttuigen en in bepaalde gevallen als basisantenne.

Voor de bevestiging is de basisplaat is voorzien van 3 montage gaten. Op de voet bevindt zich een verstelbaar kogelgewricht, zodat de voet/antenne in elke gewenste stand kan worden gemonteerd. De kogelhelften van de C-32, light-duty zijn gemaakt van giet aluminium. De kogel heeft een diameter van 40 mm. De coaxkabel wordt rechtstreeks onderaan de voet aangesloten.

De voet is geschikt voor alle kortere Hustler masten en antennes van andere fabrikanten met een 3/8" aansluiting, bijv. Hustler MO-4. Voor de MO-1, MO-2 en MO-3 adviseren wij de SSM-2, heavy-duty RVS uitvoering.

Materiaal : giet aluminium legering, verchroomd
Diameter kogel : 40 mm
Aansluiting : 3/8"

De voet wordt standaard geleverd met alle voor de montage noodzakelijke hardware. Voor de instelling van het kogelgewricht wordt eveneens een passende inbus sleutel meegeleverd.

Indien u met het Hustler systeem wilt gaan rijden, dan adviseren wij een voet met veer te gebruiken, bijv. de C-29 of C-30. De veer vangt namelijk de mechanische krachten tussen voet en mast op, die tijdens de bewegingen van het voertuig op deze overgang kunnen optreden. Het al of niet toepassen van een dergelijke veer heeft nauwelijks invloed op de afstemming van het center-loaded antenne systeem. Tuning geschiedt met de tip van de resonator.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L22 x B9 x H3 cm
Gewicht  :  0,36 kg