PTRX-7300

Panorama Adapter voor IC-7300

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
PTRX-7300
Art. 30554691
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen
Excl btw € 271,90
Incl btw € 329,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
VOOR EU PARTICULIEREN
De BTW wordt automatisch herberekend voor het land waarvan de vlag rechts bovenin is gekozen.

BEDRIJVEN MET EU BTW-ID-NUMMER
Gelieve te registreren met het EU BTW-ID-Nr., voordat u de eerste keer online bestelt. Na handmatige controle wijzigen wij de BTW in 0%. Daarna eerst inloggen.
De PTRX-7300 Panorama Adapter speciaal ontwikkeld voor de Icom IC-7300 HF/50 MHz Transceiver.

De Icom IC-7300 heeft geen uitgang voor een extern beeldscherm. De PTRX-7300 biedt iets beters: een IF-uitgang waarop u elke SDR-ontvanger kunt aansluiten. Daarmee krijgt de bediening van uw IC-7300 een extra dimensie.

Met de ingebouwde PTRX-7300 pan-adapter kan tevens elke SDR-ontvanger worden aangesloten op de nieuwe IF-uitgang, zoals bijvoorbeeld de DXpatrol, Airspy, Airspy HF + , een Colibri SDR of andere devices waarvan dan de besturingssoftware bijv. HDSDR, SDR-Radio, SDR # of SDR-Uno op een PC is geïnstalleerd.

Met het programma - OmniRig - wordt de SDR-software gelinkt met de CAT-besturing van de IC-7300. Dit maakt het mogelijk dat de zendontvanger wordt bestuurd door de waterval van het SDR-programma en altijd de juiste frequentie weergeeft. Dit alles terwijl de Icom transceiver met al zijn functies hetzelfde blijft als voorheen. U beschikt hiermee over het beste van twee werelden - de traditionele bediening via de VFO-knop op de radio én de comfortabele bediening via de computer.

Deze pan-adapter is zeer eenvoudig te installeren en, indien nodig, net zo gemakkelijk te verwijderen. Niets wordt gewijzigd in de transceiver en solderen is niet nodig. Alle verbindingskabels worden meegeleverd, de installatie is gedetailleerd en met afbeeldingen in de handleiding beschreven.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,09 kg