Hytera PD795 UHF ATEX

DMR UHF Portofoon
Digitaal + Analoog
Met display/keypad

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
Hytera PD795 UHF ATEX
Art. 3059391
Levertijd 3-5 werkdagen
Excl btw € 1.249,00
Incl btw € 1.511,29
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten
De Hytera PD795 UHF ATEX DMR portofoon is geschikt voor digitale én analoge radio communicatie!

Portofoons zijn voor veel professionals een productiviteitshulpmiddel. Voor degenen die in omgevingen met explosief gas en brandbare stoffen werken, staat veiligheid voorop. Gebruik van normale radio’s kan onveilig zijn.

Hytera begrijpt de uitdagingen waarmee professionals die in gevaarlijke omgevingen werken geconfronteerd worden. Hytera legt zich toe op het ontwerpen en leveren van innovatieve, intrinsiek veilige communicatieoplossingen. Wij introduceren de PD715Ex en PD795Ex, twee DMR portofoons die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld.

De PD795 biedt met zijn ergonomische vormgeving een hoog bedieningscomfort. Een groot TFT-display en gemakkelijk bereikbare grote knoppen maken foutloze bediening onder moeilijke lichtomstandigheden mogelijk. Met meer dan 20 toetsen, die individueel kunnen worden geprogrammeerd, hebt u snelle toegang tot de verschillende functies.

Veilig voor het milieu en een hoge betrouwbaarheid
Hytera PD715 Ex / PD795 Ex zijn ontwikkeld volgens de strenge eisen van de Europese ATEX- en Noord-Amerikaanse FM-normen. Onze radio’s zijn gecertificeerd voor ATEX, IECEX, de nieuwste FM en CSA specificaties voor veilig gebruik in de meest gevaarlijke omgevingen, zelfs met de aanwezigheid van waterstof en stofdeeltjes. Het totale ontwerp is in overeenstemming met de meest recente Amerikaanse militaire standaard-MIL-STD- 810G, wat betekent dat het de zwaarste condities, zoals hoge/lage temperaturen, hoge vochtigheid, trillingen en schokken, kan weerstaan.

Verbeterde veiligheid
Hytera PD715 Ex / PD795 Ex beschikt over een speciale knop voor noodsituaties. Bij een ongeval wordt met een druk op de oranje alarmknop een alarm geactiveerd en een spraakoproep
geïnitieerd naar een voorgeprogrammeerde collega of groep. Ingebouwde functies zoals Man neer, GPS en alleenwerker-functies zijn ook beschikbaar met de digitale portofoon.

Veilige Li-ion batterij met hoge capaciteit
Hytera PD715 Ex / PD795 Ex bieden een Li-ion batterij met hoge capaciteit van 1800 mAh met een lange gebruiksduur van 17 uur bij een 5-5-90 gebruikscyclus. De ladings- en ontladingscircuits van de batterij zijn nauwgezet ontworpen om overmatig laden of ontladen te voorkomen en hoge temperaturen en onstabiele batterijcondities te voorkomen. Daarnaast zijn de batterijcellen ingekapseld om de ontwikkeling van warmte op een enkele plek te verspreiden en afvoer van lucht te voorkomen.

Hoge audiokwaliteit en gegarandeerde communicatie op basis van DMR-technologie
De PD715 Ex / PD795 Ex, profiterend van de voordelen van de digitale DMR technologie, levert superieure geluidskwaliteit en stabiele communicatieprestaties met 40% minder stroomverbruik vergeleken met analoge radio’s. DMR radio’s bieden betere communicatiekwaliteit, verbeterde privacy en verminderen bovendien de totale kosten van de apparatuur.

Gemakkelijk in gebruik
Hytera PD715 Ex / PD795 Ex zijn uiterst gebruiksvriendelijk. De toestellen beschikken over een robuust en goed leesbaar LCD-scherm en een intuïtieve gebruikersinterface. Het antislip en misbruikbestendige ergonomische ontwerp verzekeren eenvoudige bediening. De grote PTTknop, kanaalskeuzeschakelaar en aan/uit/volume regelaar zijn goed bedienbaar voor gebruikers die handschoenen dragen.

Firmware upgradeable
Door het upgraden van Firmware van de Portofoons worden nieuwe functies mogelijk zonder een nieuwe radio of extra option boards te kopen. Beide radio’s kunnen in MPT, XPT en DMR trunking modi geschakeld worden als de relevante licentie of firmware worden toegepast.

Specificaties

Frequentiebereik : 400–470 MHz
Kanaalcapaciteit : 1024
Zonecapaciteit : 16 (with up to 16 channels each)
Kanaalafstand : 12.5 / 20 / 25 kHz
Bedrijfsspanning : 7.4 V (nominal)
Batterij : 1800 mAh (lithium-ion battery)
Batterijduur : Analoog-Ongeveer 14.5 uur/13 uur (GPS)
 : Digitaal-Ongeveer 17 uur/15 uur (GPS)
 : (5/5/90 Gebruikscyclus, hoog TX-vermogen)Hoge capaciteit 1800 mAh Li-Ion batterij
Frequentiestabiliteit : ±1.5 ppm
Impedantie antenne : 50 Ohm
Afmetingen : H141 x B55 x D37 mm (met standaard batterij, zonder antenne)
Gewicht : 485 g (met antenna & standaard batterij)

Voor aanvullende specificaties kunt u onderstaand de brochure downloaden.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,99 kg