ICOM M-423G

VHF Marifoon GPS/DSC/ATIS/NMEA Interface

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
ICOM M-423G
Art. 3072013
Voorradig. Bezorging 1-2 werkdagen.
Excl btw € 271,90
Incl btw € 329,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

De ICOM IC-M423G VHF Maritieme Zendontvanger biedt o.a. een actieve achtergrond onderdrukkingstechnologie en ingebouwde GPS voor een eenvoudige installatie.

Intuïtieve gebruikersinterface, en wit LCD-scherm en toetsenblok met achtergrondonderdrukking
Integratie van Icom’s Common Marine Family User Interface, dat is ontworpen voor eenvoudige, intuïtieve bediening. Eén draaiknop en een directioneel toetsenblok bieden daarbij snelle en gemakkelijke toegang tot de gewenste functies. Het witte LCD-scherm met een groot contrast en door een laser gesneden toetsenbord passen goed bij moderne bootontwerpen.

Actieve achtergrondgeluidonderdrukking
De ingebouwde actieve achtergrondgeluidonderdrukking zorgt voor uitstekende prestaties. Deze vermindert achtergrondgeluiden bij het ontvangen signaal tot wel 90% en 30% bij het zendsignaal.

10W aan luid audio, public address en misthoorn
De IC-M423G heeft een ingebouwde 10W-versterker, die de hoeveelheid audio vanaf een extra externe luidspreker vergroot. Met de public adress-functie kunt u aankondigingen doen vanaf de microfoon zoals bij een megafoon, en ook de misthoorn kan gebruikt worden via de externe luidspreker.

Ingebouwde klasse D DSC.
De ingebouwde DSC-bewakingsfunctie bewaakt activiteit op kanaal 70 (het DSC-kanaal), zelfs terwijl u luistert naar een ander kanaal. DSC-functies omvatten: nood, individueel, groep, alle schepen, urgentie, veiligheid, positie verzoek/rapportage, polling-verzoek en DSC-test oproepen.

Ingebouwde GPS-ontvanger
De ingebouwde GPS-ontvanger toont uw huidige positie en tijd, en kan worden gebruikt voor de DSC-oproepen. Als GPS-bron kan worden geselecteerd voor zowel de interne als een externe GPS-ontvanger.

Optionele COMMANDMIC™ HM-195GB/GW met met witte achtergrondverlichting
De optionele COMMANDMIC met witte achtergrondverlichting is handig voor het gebruik van de IC-M423G in een aparte cabine of op een toren. Alle functies van de IC-M423G kunnen worden bediend vanaf de COMMANDMIC. Hij kan in combinatie met de IC-M423G als intercom gebruikt worden.

AIS-target-call met de MA-500TR
Aangesloten op de optionele MA-500TR klasse B AIS-transponder, kunt u d.m.v. de AIS-target-call-functie een individuele DSC-oproep vanaf de MA-500TR opzetten zonder handmatig een MMSI-nummer in te hoeven voeren.

Overige eigenschappen

- Eenvoudige afstandsbediening met de HM-205B/SW luidspreker-microfoon
- NMEA 0183 connectiviteit
- Compatibel met MarineCommander™ .
- AquaQuake™ waterafvoerfunctie
- IPX7 waterdichte bescherming (1 meter diepte gedurende 30 minuten)
- Dual / Tri-watch-functie voor het monitoren van kanaal 16 en/of een ander oproepkanaal (Triwatch niet toegestaan in Nederland en België)

In de levering zijn inbegrepen:

- Icom IC-M423G Marifoon
- Handmicrofoon HM-205B/SW
- Montagetoebehoren (-beugel) voor op- of inbouw
- DC kabel
- Microfoonophangbeugeltje

Voor aanvullende informatie kunt u de brochure downloaden.

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Maten  :  L28 x B22 x H14 cm
Gewicht  :  1,98 kg