ICOM IC-F29DR

dPMR446/PMR446 vergunningsvrije portofoon

 
Omschrijving
Excl btw
Incl btw
Per
Aantal
 
ICOM IC-F29DR
Art. 30331911
Levertijd 3-5 werkdagen
Excl btw € 214,05
Incl btw € 259,00
Per 1 St.
Alle prijzen zijn excl. verzendkosten

Digitale licentievrije communicatie met een professioneel niveau aan duurzaamheid. De nieuwe Icom IC-F29DR is leverbaar met 16 digitale kanalen en maakt gebruik van 6,25 kHz smalle kanaalscheiding. Zelfs in stedelijke gebieden waar analoge PMR446-gebruikers vaak kanaalcongestie ondervinden, geven digitale kanalen minder interferentie. Daarom is dit systeem zo geschikt voor professioneel gebruik.

Features

Licentievrije communicatie door heel Europa
De IC-F29DR voldoet aan de pan-Europese digitale en analoge licentievrije normen. De IC-F29DR is ideaal voor organisaties en bedrijven waar de werkplek voortdurend verandert, zoals bouwplaatsen en evenementen.

Digitale en analoge dubbele modus
De IC-F29DR kan tegelijkertijd worden gebruikt in zowel de digitale als de analoge modus, en kan op hetzelfde moment beide zones scannen. Dit maakt het voor een organisatie mogelijk om op dezelfde locatie zowel digitale als analoge zendontvangers in gebruik te hebben.

Waterdicht en stofdicht volgens IP67
De IC-F29DR is bestand tegen 1 m diepte onder water gedurende 30 minuten. De robuuste constructie biedt stofdichte bescherming waardoor, de portofoon zeer geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Uitstekende geluidskwaliteit
800mW aan audio-vermogen via de grote 36mm grote luidspreker. De IC-F29DR geeft een luid en goed verstaanbaar audio, zelfs in rumoerige omgevingen

Communicatie met groepsoproep
Vergelijkbaar met de CTCSS- en DTCS-codes bij analoge communicatie kan de digitale Common ID worden gebruikt voor een groepsgesprek. Deze codes en ID kunnen worden via programmeren worden gekoppeld aan de draaiknop met 16 posities, om daarmee directe oproepen mogelijk te maken.

VOX voor handsfree gebruik
Met ofwel de HS-94LWP of de HS-95LWP optionele headset* zorgt de ingebouwde VOX-functie voor handig handsfree gebruik.
*De HS-94 en HS-95 kunnen ook worden gebruikt met de OPC-2004LA.

Gesproken meldingen
Als u aan de draaiknop draait, meldt de zendontvanger het geselecteerde kanaalnummer in gesproken woord. De zendontvanger meldt daarnaast, wanneer op de zone-knop gedrukt wordt op dezelfde wijze ook het zonenummer en de modus (analoog of digitaal).

12 verschillende oproeptonen
Met de oproeptoonfunctie kunt u uw groepsleden oproepen met twaalf verschillende oproeptonen. Als één van de oproeptonen wordt afgesproken voor noodgevallen, kan deze oproeptoon worden gebruikt voor noodoproepen.

Andere eigenschappen

- 26 uur gebruikstijd
- Kanaalinstelmodus
- Power ON scan (scannen bij inschakelen)
- Toonscan (analoog)
- Nuisance delete
- Answer back call (oproep beantwoorden, analoog)
- LED-indicator
- Statusopvraag (alleen RX)
- Programmeerbaar via de PC
- AMBE+2™ dPMR standaard vocoder

In de levering is inbegrepen:

- IC-F29DR portofoon
- Li-Ion accu BP-280
- Riemclip MB-133
- Enkelvoudige tafelsnellader BC-213
- Netadapter BC-123SE

Maten en gewicht zijn inclusief verpakking
Gewicht  :  0,60 kg